Treceți la conținutul principal

Cartile de la Editura Publica

La Editura Publica cartile sunt publicate sub o calitate extraordinara, editura promovand acele carti capabile sa produca schimbarea. De asemenea, cartile propun acele idei inovatoare care au transformat şi continuă să transforme lumea în care trăim. Mai jos gasiti cateva titluri interesante care mi-au atras atentia, o lectura ideala pentru vacanta!
Ana multumesc pentru tot!


Era turbulenţelor - Aventuri într-o lume nouă

Cu un capitol nou pe tema crizei economice actuale
Alan Greenspan

Design Your Self

Regândeşte modul în care trăieşti, iubeşti, munceşti şi te joci
Karim Rashid

Omul generos


Tor Nørretranders
Ediţia I 2008
Screw it, let`s do it

Lecţii din şcoala vieţii
Richard Branson
Ediţia epuizată. Disponibilă începând cu 27 iulie 2009.

Comentarii

Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Laura,

mä uit la fiecare Posting de la Tine si admir Dragostea ta pentru Frumusete Spiritualä. Cärtile sint ceva mai mult decit minunat.
Eu mä outen acuma ca unul care citeste numai ebooks ( din motive practice si financiale). Tata meu a lucrat o parte mare din Viatä cu Cärti. A fostz Chef la (Nu cunosc Terminus) Casä de editat Cärti. Am crescut cu aproximativ 10.000 de Cärti. Le-am asimilat de mult. Aicia la noi costä o Carte bunä cam. 50 pinä la 100 de Euro. Cam mult. Asa citesc alternativ Ebooks.
Mirosul Cärtiilor si Bogätia unei Bblioteci mä fascineazä mereu. Cind mä duc la Librärie si stau acolo cam Ceasuri ( sint mai multi care se duc acolo si stau la raft si citesc)mä simt ca la pärintzi Acasä.
Sint un pic invidios pe Privilegiul care il ai Tu.Ai o Meserie minunatä.

Multe salutäri Jacob
Gingasia a spus…
Jacob,

Ma cheama Roxana, nu Laura!:))
Intr-adevar, asa este in Germania cartile sunt scumpe! Ma bucur ca mi-ai scris, as fi incantata sa stiu ce carti se publica la voi! Poti face comanda si on line la Editura Publica!imi spui daca vrei ceva anume!
Cu bune intentii si un gand bun!
Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

multumesc de Räspuns.Aicia pot sä te asigur ( dupä ce am fäcut Comparatie cu Paleta de Ofertä a ta)cä nu se citeste asa bine si mult ca la Voi.
In orice Caz tot ce este Beletrsitik si aktual Bestseller primesti si aicia , restul trebuie sä comanzi...
Eu nu inteleg din päcate asa mult Romineste. Am träit 10 Ani acolo si am inceput sä scriu si sä citesc cam acum 3 Luni iaräsi.
Iti multumesc mult de Ofertä.

Multe Salutäri din Nürnberg Jacob
Gingasia a spus…
Ma bucur ca ai inceput sa vorbesti romaneste si ca ma citesti!Daca vrei sa-ti adaugi biblioteca, te astept cu drag si aici Biblioteca ta
Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

o sä mä uit sä fac niste Poze..
Aicia am un pic de Problemä cu mine singur. Cärtile care le am nu sint toate la un loc ( de cind mi-am cumpärat Casa nu am reusit sä fac o Bibliotecä ca lumea.Si la mine este ca si cu Mincarea , dacä presint ceva , vreu sä si arate a ceva...
Salutäri Jacob
Emil Carageorge a spus…
Am descoperit cu placere blogul tau. Placerea s-a transformat brusc in greata cand am vazut in blogroll numele lui Adi de la Barca, acest manelist al poeziei romanesti. Nu inteleg ce cauta el aici pe un blog care musteste de cultura si cu care el nu poate avea nimic in comun. Poate e vorba de publicitate la cartile pe care i le publici si atunci, da, merita sa ii iei banii.
Gingasia a spus…
Emil,

Ma bucur ca citesti blogul, dar nu inteleg la cine anume te referi!
ana a spus…
Salutare Roxana!

M-a bucurat selectia ta de titluri Publica. Economie cu Greenspan, design si lifestyle cu Karim Rashid...!
Astept cu nerabdare feedback dupa lectura!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .