Treceți la conținutul principal

USB - mania

Comentarii

Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

si o necesitate mare devenit si nu numai Manie.
Eu , este Meseria mea sä lucrez cu Software si pe mine mä ajutä mult. Si eu caut tot Timpul USB Sticks mici la märime si cu Capacitate mare. In Moment am unul de 32 GB. Cum zic este pentru mine o necesitate.
Cä se oferä asa o paletä mare de Produse , este un normal Fenomen economic.Dacä nu oferi nu se si cumpärä( asta din punct de vedere de Concurentä)
Pe Piata de Consum o sä existe atita Timp Excesse cit nu este Producätorul instare sä analiseze Reactia Consumentului la Product.Asta este punctul vulnerabel la total Economie Viatä.

Duminecä pläcutä
Gingasia a spus…
Merci, Jacob sa nu uitam ca si designul este important!
Gingasia a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

asta este ce am vrut sä spun. O strategie de Ofertä include si o paletä bogatä de Design sau diversitate. Cu cit mai multe Gustueri multumite cu atita mai multi Clienti cistigati.
Mania asta care o scrii Tu o gäsesti in orice alt Produs incä. Cum este cu Celular sau alte nimicuri care credem noi cä ne fac Viata mai usoarä...
Credemä nu sint unul din äla care este impotriva evolutie technice. Dacä ar fii as nu asi fii Poseseor de Informatic Academic Titel si nu asi fii scris atitea Programe pinä acuma. Da toate jucäriile astea nu ne fac Viata neapärat usoarä, dimpotrivä ne fac si mai mult Sclavi la Technicä...
Anonim a spus…
usbmania.ro :)
Gingasia a spus…
MULTUMESC, NU STIAM DE ACEST SITE!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .