Treceți la conținutul principal

USB - mania

Comentarii

Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

si o necesitate mare devenit si nu numai Manie.
Eu , este Meseria mea sä lucrez cu Software si pe mine mä ajutä mult. Si eu caut tot Timpul USB Sticks mici la märime si cu Capacitate mare. In Moment am unul de 32 GB. Cum zic este pentru mine o necesitate.
Cä se oferä asa o paletä mare de Produse , este un normal Fenomen economic.Dacä nu oferi nu se si cumpärä( asta din punct de vedere de Concurentä)
Pe Piata de Consum o sä existe atita Timp Excesse cit nu este Producätorul instare sä analiseze Reactia Consumentului la Product.Asta este punctul vulnerabel la total Economie Viatä.

Duminecä pläcutä
Gingasia a spus…
Merci, Jacob sa nu uitam ca si designul este important!
Gingasia a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

asta este ce am vrut sä spun. O strategie de Ofertä include si o paletä bogatä de Design sau diversitate. Cu cit mai multe Gustueri multumite cu atita mai multi Clienti cistigati.
Mania asta care o scrii Tu o gäsesti in orice alt Produs incä. Cum este cu Celular sau alte nimicuri care credem noi cä ne fac Viata mai usoarä...
Credemä nu sint unul din äla care este impotriva evolutie technice. Dacä ar fii as nu asi fii Poseseor de Informatic Academic Titel si nu asi fii scris atitea Programe pinä acuma. Da toate jucäriile astea nu ne fac Viata neapärat usoarä, dimpotrivä ne fac si mai mult Sclavi la Technicä...
Anonim a spus…
usbmania.ro :)
Gingasia a spus…
MULTUMESC, NU STIAM DE ACEST SITE!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .