Treceți la conținutul principal

Ce carti luati cu voi în vacanţă ?

Eu numesc cartile de vacanta, literatura de plaja. Pentru acest sezon eu am ales niste carti luate cu ceva timp in urma, sper sa am timp sa citesc :)

As vrea sa stiu ce carti luati cu voi în vacanţă?

Voi posta toate recomandarile voastre. Recomandarile de carti, devin instrumente indispensabile în sprijinul accesibilităţii la informaţii. Intr-o era a haosului informational se resimte tot mai mult nevoia de a dispune de carti utile si de informaţii recente si complete .

Comentarii

frunzalaura a spus…
Eu iau de obicei carti politiste (gen Agatha Christie) sau romane usoare de dragoste (gen Nicholas Sparks sau Marc Levy), uneori chiar si fantasy-uri mai pentru copii. Nu citesc carti "sanatoase" sau "educative", nu-mi place sa ma simt in vacanta ca la scoala. Dar acum depinde si de ce relaxeaza pe fiecare...
Silvia a spus…
Pentru ca am plecat cu Mariuca in concediu, eu am impachetat carti light. 8 la numar, dar numai politiste, gen Rodica Ojog-Brasoveanu. Plus Cismigiu&Co., de recitit, dar nu am apucat. Nu puteam sa ma concentrez la subiecte "grele", asa ca vroiam ceva reconfortant.
fifi a spus…
Mie imi plac biografiile si cartile foarte usoare in vacanta. In Roma lui 2008, cind am conceput copilul, citeam Viata pe un peron a maestrului Octavian Paler. Cred ca de aia fetita mea e asa serioasa:)
Ioana a spus…
Profit de vacanta pentru a citi carti mai voluminoase de care nu am timp in perioada cursurilor. Acum : "Demonii" si "Umiliti si obiditi"
F.M. Dostoievski si sper ca pana la sfarsitul vacantei si 'Adolescentul' de acelasi autor
ana si iar ana a spus…
Din criza de timp am redus lecturile la cele duhovnicesti, singurele cu adevarat folositoare. Pentru vacanta asta mi-am luat un ghid turistic :D ce rost are sa-mi iau de acasa altceva cand sunt atatea librarii pe cale.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .