Treceți la conținutul principal

Am revenit: nevoia de normalitate!

Nu am vrut sa scriu in aceasta vacanta, am dorit sa ma eliberez de propriile ganduri cu speranta ca voi reveni cu alte forte, cu alta insemnatate pentru mine si, mai ales, pentru voi toti! Era atmosfera prea incinsa in Bucuresti cand am plecat noi, am realizat ca din cauza lor, nu mai avem timp sa cadem pe ganduri !

Cu ceva timp in urma am implinit doi an de cand am blogul. Sper sa gasesc timp si rabdare de a-l continua cu idei indraznete si pana la urma a-mi face meseria cu drag si entuziasm! :)

Cand am plecat se vedea asta:


@Gingasia

Comentarii

Mariana a spus…
La multi ani!pt.tine si blogul tau !pacat ca nu vad poza(al meu calc.e de vina)dar ma gindesc cita truda si informare,si mai ales timp ai pus in el!Eu personal nu pot decit sa tye felicit pentru asta!Multumesc Gingasia!
Gingasia a spus…
Mariana, multumesc din suflet ca esti langa mine!
Este o poza cu un rasarit de soare grecesc!:)
Dana a spus…
Pentru revenire, te asteapta la mine un premiu. O saptamana minunata sa ai!

Cu drag,
Dana

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .