Treceți la conținutul principal

Premiu in prag de toamna!

As vrea sa-i multumesc Danei pentru ca m-a rasfatat cu acest premiu, am sa-l daruiesc cu drag tuturor celor de mai jos, care aduc ganduri de tinerete in tot ceea ce transmit prin blogurile lor!

O toamna frumoasa! :)


Despre arta culinara cu Mary Gustos&picant

Despre poezie si suflet cu Geanina

Despre gradina cu Creata la patrat

Despre camin cu Alina - Caminul meu

Un camin fericit si credinta cu Irina Dulce casa

Despre poezie si intelepciune cu Poezii nemuritoare

Despre credinta cu Eufemia Ortodoxie şi Viaţă


Despre educatie si credinta cu Jurnalul Anei

Despre familie cu Familia...Coltisorul meu de Rai...

Despre familie si bucurie La pieptul mamei

Despre culinare cu Laura's blog


Despre bucatarie cu pasiune bucatareselevesele.blogspot.com

Despre flori cu Lia Florile, pasiunea mea

Despre credinta cu Marilena Nihil sine Deo

Despre educaţie ortodoxa Din Pridvor

Despre natura si viata frumoasa cu Nimic nou

Comentarii

ivona a spus…
Iti multumesc pentru premiu, draga mea!(dar ce memorie ai!!!)
Gingasia a spus…
Ivona,
Gata am modificat site-ul, cu bine si un gand bun!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .