Treceți la conținutul principal

Târg estival de carte la Mangalia

Daca aveti drum spre mare, nu ratati targul de carte!

Programul celei de-a XIII-a ediţii se anunţă încărcat. Astăzi, la ora 20.00, are loc prima lansare de carte: „Balul fantomelor“, sub semnătura lui Radu Paraschivescu. Vineri, la ora 20.00, Denisa Comănescu va prezenta cele mai bine vândute volume ale editurii Humanitas Fiction, iar pe 8 august, doi scriitori, un „veteran“ şi un „debutant“ vor fi protagoniştii unei noi lansări de carte: Alex Ştefănescu va prezenta volumul „Cum te poţi rata ca scriitor“, în timp ce Florin Piersic jr. a cochetat cu cuvintele şi a redactat „Opere cumplite“.

Mircea Cărtărescu va fi şi el prezent în cadrul Târgului de Carte de la Mangalia cu un dublu CD şi audio-book-urile „Vreau să-ţi spun, frumoasă Zaraza“ şi „Travesti“, în ziua de miercuri, 12 august, ora 20.00. Adrian Păunescu este aşteptat şi el pentru un nou volum, „Libertatea de unică folosinţă“, joi, 13 august, la ora 19.00. Scriitori de marcăVineri, 14 august 2009, de la ora 19.00, are loc un dublu eveniment: lansarea volumului „Memoria filmului, memoria cărţii“ şi vernisajul expoziţiei de portrete literare a graficianului Mihai Pânzaru Pim.Pavel Coruţ va sta de vorbă cu cititorii în zilele de 15 şi 16 august, de la ora 19.00, iar peste o săptămână, adică sâmbătă, 22 august, la ora 20.00, actriţa Oana Pellea îşi va prezenta „Jurnalul“.Scriitorii cetăţii Callatis au trei seri rezervate discuţiilor cu cititorii, de miercuri, 26 august până vineri, 28 august, de la ora 20.00.Preşedintele Uniunii Scriitorilor din România Nicolae Manolescu va încheia seria lansărilor de la Târgul de Carte de la Mangalia cu „Istoria critică a literaturii române“, în ziua de sâmbătă, 29 august, la ora 20.00.

Gala Premiilor Târgului Estival de Carte va avea loc duminică, 31 august 2009, la ora 19.00.
Sursa: www.adevarul.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .