Treceți la conținutul principal

Idei pentru decoratiuni de toamna

Calendaristic am intrat in toamna, dupa vremea din Bucuresti toamna s-a instalat foarte bine, a fost frig si vreme ploioasa. Am cautat cateva idei astazi pentru decor de toamna atat pentru casa, cat si pentru gradina.

AUTUMN LEAVES BORDER Pictures, Images and PhotosAUTUMN LEAVES BORDER Pictures, Images and PhotosAUTUMN LEAVES BORDER Pictures, Images and Photos

Anul trecut am fost mai harnici cu ideile de toamna, puteti vedea aici


In dovleci putem pune flori de gradina, arata minunat@ cottage living

O frunza decor pe servetel @ Martha Stewart crafts


Ciorba pusa intr-un dovleac, la noi merge minunat ca avem familie numeroasa :)
@ Mikasa; image from Country Living


Lumanari puse in dovleac, nu e inca Halloween :) @ Pottery Barn; Reception design by Pollen AtlantaO crenguta de toama pusa ca decor pe farfurieUn dovlecel tot pentru decor
@ Gumps; image from Country Living magazine

Comentarii

Passion4God a spus…
foarte ingenios si totodata minunat.sa stii ca vreau sa pun in practica ceea ce vad la tine pe blog...sa dau o aroma de toamna casei mele.
Multumesc!

O duminica binecuvantata!
Gingasia a spus…
Ma bucur ca-ti sunt de ajutor si eu fac cateva modificari in casa in fiecare anotimp!
Mariana a spus…
Doamne, ce frumusete! Cum creaza Dumnezeu si omul lucruri care sa ne faca sa ii aducem slava!

Multumesc pentru oaza de frumos!
Alina a spus…
Toamna este anotimpul meu preferat. Si mi-am propus, inca din iunie-iulie :D , ca anul asta sa fac cateva decoratiuni de toamna pt. casa. Recomandarile tale imi prind bine :)
Gingasia a spus…
@ Mariana de mai astept pe aici, bucurosi de vizita!

@Alina, pentru gradina aceste decoratiuni sunt minunate, iti urmaresc amenajarile si ma incanta foarte tare!
cu bine!

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…