Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 12-18 octombrie 2009

1. La Jurnalul National apare cartea:
Popescu, Petru. "Supleantul". Bucuresti: Ed. Jurnalul National, 2009.
Aici gasiti un articol interesant

2. De vineri 16 octombrie, timp de 20 de săptămâni consecutiv, Jurnalul Naţional şi Editura Curtea Veche vor publica o parte dintre cărţile lui Jamie Oliver care nu au mai fost publicate în România. Volumele vor fi distribuite împreună cu ziarul, în fiecare zi de vineri, 8 lei.

3. Daphne du Maurier.Golful francezului. Bucuresti: Ed. Adevarul, 2009 apare in 15 octombrie 2009.
Volumul „Golful francezului“ va putea fi cumpărat cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Scriitoarea britanică Daphne du Maurier (1907-1989) a publicat prima oară romanul său „Golful francezului“ în anul 1942, care a fost imediat ecranizat.

4. In colecţia completă “Pictori de Geniu” apare albumul „Claude Monet. Viaţa şi opera“ poate fi cumpărat cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 12,99 lei in data de 14 octombrie 2009.

Comentarii

Mela a spus…
Am cumparat Supleantul de Petru Popescu si am citit-o deja.O recomand tuturor!Voi citi tot cea mai publicat pt ca imi place stilul.
Gingasia a spus…
Mela, multumesc de vizita te mai astept !

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .