Treceți la conținutul principal

Cum arata un bookmobil in interiorCarti pentru cei care nu au biblioteci, aici tot articolul

Comentarii

Jacktels Kochbuch a spus…
Hallo Roxana,

Tot asa aratä si la noi.Dezavantajul este cä au numai o Ofertä limitatä( Spatiu mic)
Inainte dupä ce am testat Busurile astea am preferat sä ma duc mai bine la Biblioteca centralä , cä acolo am gäsit tot timpul ce am vrut. Si am avut si 4 Säptämini Timp sä le dau inapoi.

Salutäri Jacob
gabi macovei a spus…
in urma cu 3 ani a existat in Romania un book-bus identic. Adus de organizatia OM International(romania) de la OM Bulgaria a fost folosit intr-un tur al tarii... Brasov, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Oradea pentru promovarea literaturii crestine. A fost o experienta pe care noi, voluntarii, 6 la numar, nu am uitat-o nici acum.;)
Gingasia a spus…
Ai dreptate Jacktels, oferta poate fi limitata, dar trebuie sa tinem cont si de spatiu!
Gingasia a spus…
GABI,

Ar fi interesant sa vedem si niste poze, nu stiam ca a existat o astfel de initiativa!
dyanna a spus…
Chiar e interesanta ideea.Avem oare si la noi asa ceva ?
gabi macovei a spus…
http://www.om.org/resource/r2862 la linkul asta, detalii despre a doua tura de bookbus prin romania

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .