Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 1 - 6 noiembrie 2009

1. Săptămâna Financiară vă oferă din 2 noiembrie, o lectură incendiară, în care veţi găsi răspunsuri posibile la aceste întrebări. „Profeţiile maya pentru anul 2012”, scrisă de Gerald Benedict, este o carte pe care nu trebuie să o rataţi, care vă va explica, cu ajutorul datelor ştiinţifice concrete, înţelesurile unora dintre cele mai celebre avertismente transmise omenirii, profeţiile maya.


2.Colecţia „Tom şi Jerry“ va putea fi achiziţionată împreună cu ziarul, în fiecare marţi, începând cu 3 noiembrie, la preţul de 10,99 lei. Primul DVD „Tom şi Jerry“ va fi distribuit într-un tiraj de 130.000 de exemplare, iar următoarele în 100.000 de exemplare.

3. Volumul „Unde se avântă vulturii“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“, la 10,99 lei. Romanul, scris de Alistair MacLean, este inspirat de cel de-al Doilea Război Mondial şi a fost cel mai bine vândut în anul apariţiei sale. Apare in 5 noiembrie 2009.


5.Albumul „Nicolae Grigorescu. Viaţa şi opera“ poate fi cumpărat împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 12,99 lei.


Pentru un zambet: va invitam la clubul de lectura aici

Comentarii

Mela a spus…
Ce apare la Jurnalul national?
Gingasia a spus…
Tot Cronica de familie, volumul al II -lea!am uitat Mela :)))
Mela a spus…
Mersi.Chiar ieri am luat vol.I din Cronica de familie.Imi amintesc ca l-am citit pe Petre Dumitriu prin liceu sau facultate si mi-a placut.Vreau sa-mi iau si vol.II cat de repede.Imi pare rau ca nu pot cumpara Unde se avanta vulturii de la Adevarul dar o s-o comand pe net desi vine dupa 2-3 luni,asta e,nu mai am puterea financiara de anul trecut cand cumparam tot ce aparea.
Gingasia a spus…
Mela, le poti cumpara de la Targul de carte Gaudeamus din noiembrie, nu trebuie sa astepti 2-3 luni! Te pop!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .