Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 1 - 6 noiembrie 2009

1. Săptămâna Financiară vă oferă din 2 noiembrie, o lectură incendiară, în care veţi găsi răspunsuri posibile la aceste întrebări. „Profeţiile maya pentru anul 2012”, scrisă de Gerald Benedict, este o carte pe care nu trebuie să o rataţi, care vă va explica, cu ajutorul datelor ştiinţifice concrete, înţelesurile unora dintre cele mai celebre avertismente transmise omenirii, profeţiile maya.


2.Colecţia „Tom şi Jerry“ va putea fi achiziţionată împreună cu ziarul, în fiecare marţi, începând cu 3 noiembrie, la preţul de 10,99 lei. Primul DVD „Tom şi Jerry“ va fi distribuit într-un tiraj de 130.000 de exemplare, iar următoarele în 100.000 de exemplare.

3. Volumul „Unde se avântă vulturii“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“, la 10,99 lei. Romanul, scris de Alistair MacLean, este inspirat de cel de-al Doilea Război Mondial şi a fost cel mai bine vândut în anul apariţiei sale. Apare in 5 noiembrie 2009.


5.Albumul „Nicolae Grigorescu. Viaţa şi opera“ poate fi cumpărat împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 12,99 lei.


Pentru un zambet: va invitam la clubul de lectura aici

Comentarii

Anonim a spus…
Ce apare la Jurnalul national?
Gingasia a spus…
Tot Cronica de familie, volumul al II -lea!am uitat Mela :)))
Anonim a spus…
Mersi.Chiar ieri am luat vol.I din Cronica de familie.Imi amintesc ca l-am citit pe Petre Dumitriu prin liceu sau facultate si mi-a placut.Vreau sa-mi iau si vol.II cat de repede.Imi pare rau ca nu pot cumpara Unde se avanta vulturii de la Adevarul dar o s-o comand pe net desi vine dupa 2-3 luni,asta e,nu mai am puterea financiara de anul trecut cand cumparam tot ce aparea.
Gingasia a spus…
Mela, le poti cumpara de la Targul de carte Gaudeamus din noiembrie, nu trebuie sa astepti 2-3 luni! Te pop!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .