Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 23- 29 noiembrie 2009

1. Luni, 23 noiembrie, veţi găsi la Jurnalul Naţional, volum colecţiei "Cele mai frumoase poveşti" - CD-ul cu “Cenuşăreasa” şi “Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici”.


2. Miercuri, 25 NOIEMBRIE 2009 romanul "Calea Victoriei de Cezar Petrescu" va fi vândut împreună cu ziarul „Jurnalul National“.


3. Albumul "Tonitza" poate fi cumpărat împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 12,99 lei.


4. Al doilea volum din romanul „Dune“ va fi vândut împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Scriitorul american de science-fiction Frank Herbert a publicat romanul său de succes în anul 1965. Cartea a primit în 1966 „Hugo Award“ şi „Nebula Award“, pentru „cel mai bun roman“.


5. La CURTEA VECHE in "Campania de luni", puteti cumpara cartile Inteligenta emotionala in educatia copiilor de Maurice J. Elias, Steven E. Tobias, Brian S. Friedlander si Miturile Greciei Antice cu doar 45 Ron!

Comentarii

Mela a spus…
Mersi.Iti place Florin Chilian?Arunca o privire pe blogul meu.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .