Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 9-15 noiembrie

1. DVD-ul poate fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 10,99 lei. Episoade precum „Probleme cu şoricelul“, „Jerry în Manhattan“, „Calea…laptelui“ şi „Un şoarece în casă“ sunt prezente pe cel de-al doilea DVD al colecţiei , în fiecare marţi.

2. JOI, 12 NOIEMBRIE Romanul „Jane Eyre“, de Charlotte Brontë, va fi vândut împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10.99 lei. Cartea publicată în 1847 este scrisă la persoana întâi şi are ca teme predilecte moralitatea, religia, diferenţele între clasele sociale şi relaţiile dintre sexe.

3. Albumul „Salvador Dali. Viaţa şi opera“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 12,99 lei.

Comentarii

Anonim a spus…
Ce carte va aparea la Jurnalul national?Apropo,ai citit Unde se avanta vulturii?
Gingasia a spus…
Tot Cronica de familie, volumul al III -lea!:)))Nu am citit Mela, este buna cartea?
Anonim a spus…
Mersi,trebuie sa-mi iau vol.II si III din Cronica de familie.Nu am citit Unde se avanta vulturii dar mi s-a spus ca e o super carte despre al II-lea razboi mondial.De-abia astept sa o am in mana,o voi comanda pe net.O zi buna.
Anonim a spus…
Tocmai mi-am comandat online cartile de la Adevarul pe care nu le am.Am gasit greu site-ul ca multi vor sa le vanda.Site-ul e http://adevarul-carte.ro Aici gasesti si descrierea fiecarui roman.Unde se avanta vulturii e un roman ce trebuie cumparat!
Gingasia a spus…
Stiu site-ul, am facut in unele postari trimiteri catre el. Multumesc de recomandare!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .