Treceți la conținutul principal

Cele mai scumpe cărţi editate în România în 2009

Dupa un articol scris in CAPITAL la 1 Noiembrie 2009 aceste carti sunt cele mai scumpe:


ENCICLOPEDIA CONCISĂ BRITANNICA 299 LEI

Volumul, publicat de Editura Litera, conţine peste 28.000 de articole, ordonate alfabetic. Informaţiile sunt completate şi exemplificate cu peste 2.000 de imagini, respectiv, 1.800 de fotografii, 190 de cărţi, 150 de schiţe şi 30 de tabele, iar 5% din volumul lucrării reprezintă articole despre realităţi româneşti, concepute de autori din ţară.


CLINICAL ANATOMY OF THE CORONARY ARTERIES 250 LEI

Doctor în medicină, Horia Mureşian este autorul acestei premiere editoriale româneşti şi internaţionale, apărută la Editura Enciclopedică din Bucureşti. Volumul, un stu­diu anatomic pe o sută de inimi umane, re­prezintă bilanţul cercetărilor medicale proprii ce acoperă un deceniu de studii şi aprofundări şi este o monografie unică prin aria de documentare, valoarea studiilor şi realizarea grafică de excepţie.


TUTANKHAMON 219,99 LEI

Editura RAO a publicat un album fotografic care prezintă în detaliu fabuloasele comori descoperite în 1922 de Howard Carter în mormântul faraonului Tutankhamon. Cartea, semnată de Zahi Hawass, oferă o perspectivă unică a acestei descoperiri arheologice de excepţie. Imaginile ine­dite, de o calitate deosebită, ale fotografului Sandro Vannini prezintă circa 200 de artefacte spectaculoa­se găsite în situl arheologic. Volumul cuprinde 324 de ilustraţii şi 26 de planşe.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .