Treceți la conținutul principal

Lansarile de la Gaudeamus din 29 noiembrie 2009

Maine se inchide Gaudeamus, poate fi vizitat duminică între orele 10.00 şi 16.00!


11.30 EDITURA HUMANITAS
Lansare: "Povestiri despre om" - Constantin Noica
Participă: Vladimir Tismăneanu, Sorin Lavric

12.00 EDITURA HUMANITAS
Lansare carte: "Istoria recentă 100%. Robert Turcescu în dialog cu Valeriu Stoica"
Participă: Robert Turcescu, Valeriu Stoica, Gabriel Liiceanu 

14.00 EDITURA METEOR PRESS
Lansarea volumului "Slăbeşti mâncând" - dr. Gabriela Man

12.30 - 13.00 ARAMIS PRINT - EDITURA MINERVA
Lansarea colecţiilor "Poveşti de noapte bună"; "Poveşti de ascultat şi colorat"
13.00 - 13.30 EDITURA CARTEX
Întâlnire cu cele mai importante figuri ale istoriei româneşti şi universale prin intermediul Micului dicţionar de istorie, conceput de profesorul Petruţ Pârvescu
Atelierul de felicitări, Atelierul lui Moş Crăciun


12.30 - 13.00 ARAMIS PRINT - EDITURA MINERVA
Lansarea colecţiei: "Tu şi copilul tău"
Invitat de onoare: Margareta Pâslaru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .