Treceți la conținutul principal

Loisir şi program cultural in Bucuresti

1. Miercuri, 4 noiembrie şi joi, 5 noiembrie 2009, orele 18.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucureşti), va avea loc o serie de evenimente dedicate comunităţii româneşti din Timoc (Serbia de Răsărit). Filme documentare şi expoziţie de fotografie la Institutul Cultural Român. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 8 noiembrie, în intervalul orar 10.00-20.00. Accesul publicului este liber.


2. Miercuri, 11 noiembrie, la ora 18.30, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38) va avea loc, în prezenţa autorului, vernisajul expoziţiei „Flashback: Clişee voalate din Epoca de Aur şi anii tranziţiei“, semnată de fotograful Florin Andreescu. Expoziţia rememorează, după 20 ani de la căderea Cortinei de Fier, un timp răscolitor pentru români: perioada 1975-1995. În seara vernisajului va fi lansat şi albumul Flashback: Clişee voalate din Epoca de Aur şi perioada de tranziţie (Editura Ad Libri, 2009), care cuprinde 144 de fotografii realizate în România, în perioada 1975-1995.


3. Breasla Cuvantarilor si Asociatia Culturala ADSUM au onoarea sa va invite pe data de 07. noiembrie 2009, orele 17.00 la o noua sesiune de lucru -deschisa publicului- a CENACLULUI DE SEARA.
Manifestarea se va desfasura la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, sala 315. In program lansarea volumului "Cugetarile omului de nisip", autor tanarul poet, Alexandru Cristian Groza, membru al Breslei Cuvantarilor. Invitati : criticul literar Aureliu Goci, scriitoarea Floarea Necsoiu, poeta Adina Stoicescu. Coordonator al Cenaclului de Seara: Ion Gabriel Pusca.
Intrarea este Libera de cercuri!
La buna vedere!


4.La inceput de Noiembrie, revin spectacolele marca Dan Puric la sala Rapsodia din Lipscani 53. Nu ratati aceste intalniri cu teatrul, muzica si dansul deopotriva. Detalii aici


5. Va invitam simbata 14 noiembrie, de la 11:00 la workshop-ul organizat de Fundatia Calea Victoriei, "Povestea Sapunului Natural". Nu va fi numai o prezentare a sapunurilor naturale Soap Mill, de aceea cred ca veti petrece cateva ore intr-un mod minunat, intr-un cadru elegant si calduros, la Verde Cafe. Mai mult decat atat, toate cele patru companii vor avea cate un mini-stand de prezentare si vanzare, asa ca puteti pleca acasa cu produsele naturale despre care s-a vorbit.
Inscrierile se fac la adresa de mail contact@victoriei.ro, iar taxa de participare de 15 RON include un ceai.


6. E-mariage.ro organizeaza primului targ dedicat in exclusivitate sezonului 2010 in luna noiembrie (6-7-8 nov 2009).Locatiile de nunta isi vor prezenta ofertele pentru organizare, furnizorii de servicii vor lansa colectiile pentru anul urmator, cuplurile vor afla la prima mana tendintele sezonului, iar vizitatorii vor fi martorii multor surprize.Toate acestea sunt ingredientele unei editii ce lanseaza noul sezon 2010 numai la E-MARIAGE FEST, 6-7-8 noiembrie, in Piata Constitutiei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .