Treceți la conținutul principal

Loisir şi program cultural in Bucuresti

1. Festivalul studentesc UniFest si-a deschis portile, luni, 9 noiembrie, cu un spectacol de dans maori in fata Teatrului National din Bucuresti. La deschiderea celei de-a opta editii a UniFest a fost prezent si actorul Dragos Bucur.
Sub sloganul “Distractie gratis, nu degeaba” studentii din 16 orase din Romania se vor bucura de acces gratuit la teatru, opera, concerte, expozitii, cinematografe si muzee, pe intreaga perioada a festivalului (9-19 noiembrie).
Sursa: UniFest


2. In perioada 12 – 22 noiembrie are loc a doua editie a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical “Viata e Frumoasa”. Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” este principalul loc de desfasurare a evenimentelor, desi festivalul beneficiaza anul acesta si de alte locatii si spatii neconventionale.

3. Joi incepe BABY EXPO, Editia 24 de Iarna.Cea mai mare sarbatoare a Bebelusilor din Romania !19-20-21-22 Noiembrie 2009 - Sala Polivalenta Bucuresti.
Zilnic intre 10.00 si 19.00 (Duminica ora 16.00)


4. Bucuresti, 20-22 noiembrie, Teatrul National Bucuresti-Expozitie DARURILE NATURII-hrana si frumusetea oferite de natura. In perioada 20-22 noiembrie 2009 la Teatrul National Bucuresti la DARURILE NATURII- expozitie cu produse bio-naturale: produse ale bucatariilor internationale, suplimente nutritive naturale, cosmetice naturale etc.
Sursa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .