Treceți la conținutul principal

Vei vota pe 22 noiembrie 2009?

Cu cine votati?

Daca va intereseaza ce promit candidaţii, aici gasiti un inventar al promisiunilor rămase nespuse, dar scrise în ofertele-program. Cu cine voi vota eu? O sa-l votez pe acela care isi va pastra demnitatea, frica de Dumnezeu si care nu va avea aroganta ca este mai bun decat altii.

De exemplu, PSD-UL promite: "Fiecare şcoală să aibă o bibliotecă, să fie dotată cu cele mai noi calculatoare, care să fie conectate la internet de mare viteză".
Oare?

Comentarii

Marioara a spus…
Da asa se intimpla de fiecare data cind sunt alegerile. Toti promit ca da "marea si sarea" pina se vad cu"saci " in caruta ,si dupa uita si de mama si de tata.Ar trebui sa mergem la vot ,din respect pentru cei morti in revolutie ,caci au murit ca noi sa o ducem mai bine .Dar binele este intre"" fiindca intradevar sunt si care o duc bine ,dar majoritatea ,vai si amar de soarta lor .Deci dragi mei faceti cum va dicteaza constiinta.Eu personal momentan am o retinere.
Cinabru a spus…
Nu stiu, sincer. Posibil, dar nu cred. Doar daca nu ma forteaza sotia.
Gingasia a spus…
@ Marioara, greu, greu, dar totusi trebuie sa votam!

@ Cinabru, hahaha esti haios!
Irina a spus…
merg, dar inca nu m-am hotarat cu cine votez, oscilez intre Antonescu si Geoana.
Gingasia a spus…
Iri,am intalnit multi oamenii care voteaza impotriva lui Basescu!
Marilena a spus…
Si eu sunt unul dintre ei. La mine e si mai aiurea, pentru ca l-am votat cu drag pe Basescu in 2004. Am avut ocazia sa ma caiesc atat de tare incat mi s-a facut dor si de ...Iliescu!
Gingasia a spus…
Cred ca sunt multi dezamagiti. Dor de Iliesu!:)))

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…