Treceți la conținutul principal

Cum arata bradul tau?


Alina si Tasha m-au intrebat cum arata bradul meu, am vorbit despre el aici.
Am ales ceva foarte simplu pentru anul acesta, argintiu cu albastru, chiar daca ultima inventie în materie de fite craciunesti sunt brazii artificiali. Indiferent pentru ce decoratiuni optam: coronita, brad, decoratiuni diverse, va asteptam sa le vedem in prag de sarbatoare, toate ne vor lumina sarbatorilor si vom invata unii de la altii! SA AVETI SUFLET CURAT SI MULTA IUBIRE IN JUR DE SARBATORI!


Trimite-ne poza ta!Va astept cu drag sa participati, copiati in postarea "Cum arata bradul tau?" de pe blogul vostru codul HTML si se va face o directionare catre blogul dvs. Multumesc!

Comentarii

dyanna a spus…
Sarbatori fericite si un An Nou plin de impliniri si bucurii!
Passion4God a spus…
Craciun binecuvantat!
http://rascumparativremea.blogspot.com/2009/12/urare-din-partea-mea-pt-voi.html
Carmen a spus…
Asa arata bradul meu de anul acesta:

http://carmendohanici.files.wordpress.com/2009/12/carte-craciun.jpg

Craciun fericit! Un an nou cu pace si multa lumina!
Gingasia a spus…
Fetelor, sa aveti multa sanatate si gand bun in tot ceea ce faceti!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .