Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 14 -20 decembrie 2009

1. La Adevarul al şaptelea DVD cu Tom şi Jerry. DVD-ul va putea fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“ şi cu suplimentul „Expert imobiliar“, la preţul de 12,99 lei.

2. Al treilea volum al colecţiei „Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi”, intitulat „Insecte şi păianjeni”, poate fi cumpărat împreună cu „Adevărul” şi „Adevărul literar şi artistic”, la preţul de 11,99 lei.

3. Comediile „Avarul“, „Tartuffe“ şi „Don Juan“ vor fi distribuite împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Volumul care cuprinde cele trei comedii este al 58-lea din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”.

4. Albumul „Rembrandt. Viaţa şi opera“ poate fi cumpărat cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la 12,99 lei. Ultimul volum al colecţiei „Pictori de geniu“, semnat de Maurizia Tazartes, este dedicat celui mai important artist al Barocului olandez.

5. Luni, 14 decembrie, Colecţia "Cele mai frumoase poveşti" primeşte cel de-al cincilea volum: "Spărgătorul de nuci şi Regele Şoarecilor" de E.T.A. Hoffman.

Comentarii

Mela a spus…
Mi-am luat cartea de la Adevarul.Mi-au venit si cele comandate online dar am constatat ca am dublura la cartea La rascruce de vanturi,din vina mea,of course.Vreau Jane Eyre in schimb,poate ma ajuta cineva ca nu e o idee buna sa o trimit inapoi sperand ca o primesc pe cealalta fara taxa... cam mare.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .