Treceți la conținutul principal

Ce vedem la televizor de sarbatori!

In ajunul Crăciunului PE 24 dec, Pro TV difuzează, de la ora 23.00, concertul extraordinar al lui Ştefan Bănică jr. La 25 decembrie, HBO şi Prima TV le oferă celor mici două filme de animaţie, „Bolt" (20.00), respectiv „Madagascar" (19.30).

Sâmbătă, 26 decembrie şi duminică, 27 decembrie puteţi urmări filme de succes: de la ora 22.45 la Pro TV, „V de la Vendetta", iar de la ora 20.00, la HBO, „Cavalerul negru".

În prima zi a Noului An, TVR 1 transmite de la ora 12.15 Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Ziua de 2 ianuarie le rezervă cinefililor prilejul de a urmări la HBO, de la ora 22.30, pelicula fraţilor Cohen „Citeşte şi arde".


Comentarii

tasha a spus…
Uite ce grijulie esti tu...multumim!
Te asteapta un cadou virtual pe"Jurnal de Austria"il ofer celor de pe lista mea de bloggrol,tu esti una dintre ei....pupicei vienezi!:)
Gingasia a spus…
Tasha , merci tare mult!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .