Treceți la conținutul principal

Ganduri la sfarsit de anMultumesc ca ati trecut pe aici in 2009 si ati fost alaturi de mine,  ca ati comentat, pentru ca ne-am cunoscut macar asa virtual si am descoperit ca sunteti oameni minunati!  A fost un an bogat pentru blog, multumesc tuturor celor care mi-au trimis carti si cu inima deschisa sa ne citim si in 2010!
Cateva rubrici importante pentru blog in 2009:

Sa lasam in urma pe "CE A FOST" sa ne bucuram de "CE AVEM" si sa pasim cu incredere spre "CE VA FI"...


Cu bucurie,
Gingasia

Comentarii

Mariana a spus…
,,A mai trecut un an”…Gingăsia, te aşteaptă aici un dar de suflet şi o urare caldă, din toată inima!
Dacă îţi place, ia darul şi dăruieşte-l tuturor apropiaţilor inimii tale! La mulţi ani!

PS. Mulţumesc de urare!
Mariana a spus…
LA MULTI ANI!Sanatate si multe impliniri!
Vaca verde a spus…
la multi ani! :)
Prin nopti tacute a spus…
Amintirile si iubirile noastre pot trai prin cuvinte. Deci sa lasam totul in urma dar sa nu uitam niciodata. Cu siguranta blogul tau ne-a imbogatit, ne-a dat speranta si mai presus de toate alaturi de tine am fost mai putin singuri alaturi de tine...La multi ani!:)
ciocolata si zahar a spus…
La Multi Ani ! Bonne année !
Mela a spus…
Vreau sa schimb La rascruce de vanturi cu Jane Eyre deoarece am cartea in dublu exemplar.Ajuta-ma,te rog.Nu mi se pare o idee buna sa o returnez la editura pt ca taxa postala e cat o carte!
Gingasia a spus…
Mela, incearca sa scrii la redactie! Toate cele bune!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .