Treceți la conținutul principal

Ganduri la sfarsit de anMultumesc ca ati trecut pe aici in 2009 si ati fost alaturi de mine,  ca ati comentat, pentru ca ne-am cunoscut macar asa virtual si am descoperit ca sunteti oameni minunati!  A fost un an bogat pentru blog, multumesc tuturor celor care mi-au trimis carti si cu inima deschisa sa ne citim si in 2010!
Cateva rubrici importante pentru blog in 2009:

Sa lasam in urma pe "CE A FOST" sa ne bucuram de "CE AVEM" si sa pasim cu incredere spre "CE VA FI"...


Cu bucurie,
Gingasia

Comentarii

Mariana a spus…
,,A mai trecut un an”…Gingăsia, te aşteaptă aici un dar de suflet şi o urare caldă, din toată inima!
Dacă îţi place, ia darul şi dăruieşte-l tuturor apropiaţilor inimii tale! La mulţi ani!

PS. Mulţumesc de urare!
Mariana a spus…
LA MULTI ANI!Sanatate si multe impliniri!
Vaca verde a spus…
la multi ani! :)
Prin nopti tacute a spus…
Amintirile si iubirile noastre pot trai prin cuvinte. Deci sa lasam totul in urma dar sa nu uitam niciodata. Cu siguranta blogul tau ne-a imbogatit, ne-a dat speranta si mai presus de toate alaturi de tine am fost mai putin singuri alaturi de tine...La multi ani!:)
ciocolata si zahar a spus…
La Multi Ani ! Bonne année !
Anonim a spus…
Vreau sa schimb La rascruce de vanturi cu Jane Eyre deoarece am cartea in dublu exemplar.Ajuta-ma,te rog.Nu mi se pare o idee buna sa o returnez la editura pt ca taxa postala e cat o carte!
Gingasia a spus…
Mela, incearca sa scrii la redactie! Toate cele bune!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .