Treceți la conținutul principal

Targurile de sarbatori din Bucuresti

Christmas Bells Pictures, Images and Photos
Poate vreti sa ajungeti pentru cadouri, spor la cumparaturi! 


1. Targul de cadouri destepte de la Carturesti, 4-31 decembrie de la 10 la 22;


2. Targul "Tara lui Mos Craciun", Palatul Copiilor, 15-20 decembrie, de la ora 10 la 20;


3. Institutul Geologic al României prin Muzeul Naţional de Geologie vă invită în perioada 3 - 6 decembrie 2009 la “Târgul de Sfântul Nicolae”, expoziţie cu vânzare de bijuterii, cristale și pietre semiprețioase;


4. La ROMEXPO in perioada 3-6 decembrie 2009, copii, parinti sau bunici sunt invitati sa il intalneasca pe Mos Craciun chiar la el acasa la KIDEX!

5. Targul Snow Show, organizat la Baneasa Shopping Center din capitala. Programul de vizitare este azi, vineri, intre orele 10:00 si 22:00, iar in weekend intre orele 10:00 - 24:00, intrarea fiind libera;

6. Targul de Sfantul Nicolae la MTR intre 4, 5 si 6 decembrie;

7.In perioada 4-23 decembrie, aleile parcului Cismigiu vor fi animate de personaje de basm intr-un decor conceput de scenograful Dragos Buhagiar. In fiecare zi, de la orele 11.00, se vor desfasura programe
interactive, iar seara (ora 18.30), pe scena vor urca solisti si trupe indragite, colindatori, trupe de teatru, coruri laice si religioase.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .