Treceți la conținutul principal

„Adevărul“ relansează Colecţia Jules Verne – primele 2 volume gratuit

Din 13 ianuarie 2010, ziarul „Adevărul“ va fi însoţit, miercurea, de câte un volum din cea mai iubită colecţie de romane de aventuri. Primele două titluri, „20.000 de leghe sub mări“ şi „Insula misterioasă“ (volumul I), vor fi distribuite gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi „Adevărul Literar şi Artistic“.
Volumele, programate să apară la 13 ianuarie 2010 şi la 20 ianuarie 2010, vor fi distribuite, fiecare, într-un tiraj special, de 300.000 de exemplare, tuturor cititorilor şi abonaţilor ziarului „Adevărul”.

Începând cu 27 ianuarie, ziua în care va apărea volumul al doilea din „Insula misterioasă”, preţul unui exemplar va fi de 10,99 lei.

Cele 40 de volume semnate de Jules Verne reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toţi cei care au crescut cu poveştile uluitoare inventate de celebrul scriitor francez. Cei deja obişnuiţi cu stilul de mare narator al acestuia vor reface traseul spre centrul Pământului, vor călători în adâncuri, în submarinul căpitanului Nemo, sau se vor aventura pe o insulă plină de mistere.
Colecţia va apărea în condiţii grafice de excepţie. Fiecare exemplar va avea coperta cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi va respecta grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.

Primele cinci volume din colecţie
- 13 ianuarie 2010 20.000 de leghe sub mări (gratuit)
- 20 ianuarie Insula misterioasă, vol. I (gratuit)
- 27 ianuarie Insula misterioasă, vol. II (10,99 lei)
- 3 februarie Steaua Sudului (10,99 lei)
- 10 februarie Căpitanul Hatteras (10,99 lei)

www.adevarul.ro

Comentarii

Jacktels Kochbuch a spus…
Hi Roxana,

un An nou fericit si plin de Satisfactii iti doresc.

Jules Verne mi-a petrecut Copiläria si ma imbogätit tare. Minunat.

Salutäri Jacob
Gingasia a spus…
Ehe, bine ai revenit pe unde ai umblat?
Jacktels Kochbuch a spus…
Hi Roxana ,

bine te-am gäsit.
Am fost in Spital. De fiecare Datä cind lipsesc mä gäsesti acolo.

Multe Salutäri Jacob
Gingasia a spus…
Ce ai patit? esti bine?
Jacktels Kochbuch a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gingasia a spus…
Dumnezeule, imi pare tare rau!:( Nici nu stiu ce sa-ti spun..ma rog lui D-zeu sa te aiba in paza!
Mela a spus…
Multumesc pt info,Gingasia.
Pentru cei interesati, puteti urmari aparitia cartilor si comanda aceste titluri imediat ce apar, la:

Colectia Jules Verne

Succes!
Gingasia a spus…
Multumesc, pentru o eventuala colaborare ma puteti contacta la gingasia@yahoo.com

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .