Treceți la conținutul principal

„Adevărul“ relansează Colecţia Jules Verne – primele 2 volume gratuit

Din 13 ianuarie 2010, ziarul „Adevărul“ va fi însoţit, miercurea, de câte un volum din cea mai iubită colecţie de romane de aventuri. Primele două titluri, „20.000 de leghe sub mări“ şi „Insula misterioasă“ (volumul I), vor fi distribuite gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi „Adevărul Literar şi Artistic“.
Volumele, programate să apară la 13 ianuarie 2010 şi la 20 ianuarie 2010, vor fi distribuite, fiecare, într-un tiraj special, de 300.000 de exemplare, tuturor cititorilor şi abonaţilor ziarului „Adevărul”.

Începând cu 27 ianuarie, ziua în care va apărea volumul al doilea din „Insula misterioasă”, preţul unui exemplar va fi de 10,99 lei.

Cele 40 de volume semnate de Jules Verne reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toţi cei care au crescut cu poveştile uluitoare inventate de celebrul scriitor francez. Cei deja obişnuiţi cu stilul de mare narator al acestuia vor reface traseul spre centrul Pământului, vor călători în adâncuri, în submarinul căpitanului Nemo, sau se vor aventura pe o insulă plină de mistere.
Colecţia va apărea în condiţii grafice de excepţie. Fiecare exemplar va avea coperta cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi va respecta grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.

Primele cinci volume din colecţie
- 13 ianuarie 2010 20.000 de leghe sub mări (gratuit)
- 20 ianuarie Insula misterioasă, vol. I (gratuit)
- 27 ianuarie Insula misterioasă, vol. II (10,99 lei)
- 3 februarie Steaua Sudului (10,99 lei)
- 10 februarie Căpitanul Hatteras (10,99 lei)

www.adevarul.ro

Comentarii

Jacktels Kochbuch a spus…
Hi Roxana,

un An nou fericit si plin de Satisfactii iti doresc.

Jules Verne mi-a petrecut Copiläria si ma imbogätit tare. Minunat.

Salutäri Jacob
Gingasia a spus…
Ehe, bine ai revenit pe unde ai umblat?
Jacktels Kochbuch a spus…
Hi Roxana ,

bine te-am gäsit.
Am fost in Spital. De fiecare Datä cind lipsesc mä gäsesti acolo.

Multe Salutäri Jacob
Gingasia a spus…
Ce ai patit? esti bine?
Jacktels Kochbuch a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gingasia a spus…
Dumnezeule, imi pare tare rau!:( Nici nu stiu ce sa-ti spun..ma rog lui D-zeu sa te aiba in paza!
Anonim a spus…
Multumesc pt info,Gingasia.
Pentru cei interesati, puteti urmari aparitia cartilor si comanda aceste titluri imediat ce apar, la:

Colectia Jules Verne

Succes!
Gingasia a spus…
Multumesc, pentru o eventuala colaborare ma puteti contacta la gingasia@yahoo.com

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa