Treceți la conținutul principal

Aparitia Fecioarei Maria in Egipt

Am primit acest filmulet de la un prieten, ce credeti o fi adevarat?  Filmul a fost facut in Egipt in data de 16 decembrie 2009.


Comentarii

Marioara a spus…
Am vazut filmuletul ,si sunt foarte impresionata ,cred ca este adevarat .Si am sa incerc sa ma explic de ce cred . Anul trcut a fost fica mea ,in Egipt , si locurile sunt superbe ,insa greutatile ,si saracia este,destul de apasatoare si la ei . Pina si Hotelurile de lux se confrunta cu greutati financiare ,sa nu mai vorbim de cei napastuiti de soarta. Si vreau sa va spun ca Maica Sfinta cu siguranta ,se arata acolo unde greutatile sunt foarte apasatoare . Am fost anul trecut in Iulie in pelerinaj ,la Medgiugorie in Bosnia Hertegovina ,unde Maica Sfinta sa aratat celor 6 copilasi ,acum oameni maturi. Asta a fost acum 25 de ani . Medgiugorie a fost un satuc (un catun) uitat de lume cu o saracie de nedescris . Oameni erau oropsiti de soarta din cauza ,saraciei , si mai erau si asupriti de militia comunista de pe atunci .Suferau mult si din cauza razboiului . Singura lor alinare le era ,o mica capela unde se intilneau seara ,la rugaciune sa-si faca si un fel de prezenta cine a mai murit, cine s-a mai nascut . O implorau pe maica Sfinta cu rugaciunea Rozariului "BUcurate Marie cea plina de Har Domnul ete cu tine binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este ,rodul trupului tau,ca ai nascut pe mintuitorul trupurilor noastre" aceasta rugaciune o spuneau in cor de 40 de ori asa se spune si la ora actuala Si prin toate sufrintele si bataile indurate de militie ,ei nu au incetat sa se roage .Si in cele mai grele clipe a lor cind a aparut razboiul ,Maica Sfinta a aparut pe colina aparitiilor denumita asa acum . A aparut la primi doi copilasi care erau cu caprele la pascut .Pe urma a mai aparut si la ceilalti 4 ,si apoi a aparut intro seara de rugaciune la capela fiindca copilasi nu au fost crezuti .. E o poveste foarte frumoasa si reala , Am vazut cu ochi mei ,cind am ajuns seatra la in curtea biserici si nea-m asezat la rugaciune trei cruci pe cer intre cele doua turle ale biserici . deci am facut aceasta mica descriere fiindca ,nimic nu este intimplator . De atunci Medgiugorie a devenit un Orasel prosper ,unde vine lume din toate colturile lumi Si in fiecare luna a anului ,pe data de 25 Maica Sfinta trimite cite un mesj lumi intregi prin una din vizionare .Anul trcut mesajul ei era dat chiar cind eram acolo . Sa ne rugam neincetat ,sa ne dam minile sa nu ne mai dusmanim si sa ne rugam neincetat . Asa ca si in Egipt ,rugaciunea oamenilor a ajuns la sufletul Mariei ,si sa coborit la ei . Sunt convinsa ca a lasat vreun mesaj .
Antiignorantu a spus…
posibil sa fie real ... poate fi si o holograma ceva .... conteaza gandul bun si rugaciunea....

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .