Treceți la conținutul principal

Aparitia Fecioarei Maria in Egipt

Am primit acest filmulet de la un prieten, ce credeti o fi adevarat?  Filmul a fost facut in Egipt in data de 16 decembrie 2009.


Comentarii

Marioara a spus…
Am vazut filmuletul ,si sunt foarte impresionata ,cred ca este adevarat .Si am sa incerc sa ma explic de ce cred . Anul trcut a fost fica mea ,in Egipt , si locurile sunt superbe ,insa greutatile ,si saracia este,destul de apasatoare si la ei . Pina si Hotelurile de lux se confrunta cu greutati financiare ,sa nu mai vorbim de cei napastuiti de soarta. Si vreau sa va spun ca Maica Sfinta cu siguranta ,se arata acolo unde greutatile sunt foarte apasatoare . Am fost anul trecut in Iulie in pelerinaj ,la Medgiugorie in Bosnia Hertegovina ,unde Maica Sfinta sa aratat celor 6 copilasi ,acum oameni maturi. Asta a fost acum 25 de ani . Medgiugorie a fost un satuc (un catun) uitat de lume cu o saracie de nedescris . Oameni erau oropsiti de soarta din cauza ,saraciei , si mai erau si asupriti de militia comunista de pe atunci .Suferau mult si din cauza razboiului . Singura lor alinare le era ,o mica capela unde se intilneau seara ,la rugaciune sa-si faca si un fel de prezenta cine a mai murit, cine s-a mai nascut . O implorau pe maica Sfinta cu rugaciunea Rozariului "BUcurate Marie cea plina de Har Domnul ete cu tine binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este ,rodul trupului tau,ca ai nascut pe mintuitorul trupurilor noastre" aceasta rugaciune o spuneau in cor de 40 de ori asa se spune si la ora actuala Si prin toate sufrintele si bataile indurate de militie ,ei nu au incetat sa se roage .Si in cele mai grele clipe a lor cind a aparut razboiul ,Maica Sfinta a aparut pe colina aparitiilor denumita asa acum . A aparut la primi doi copilasi care erau cu caprele la pascut .Pe urma a mai aparut si la ceilalti 4 ,si apoi a aparut intro seara de rugaciune la capela fiindca copilasi nu au fost crezuti .. E o poveste foarte frumoasa si reala , Am vazut cu ochi mei ,cind am ajuns seatra la in curtea biserici si nea-m asezat la rugaciune trei cruci pe cer intre cele doua turle ale biserici . deci am facut aceasta mica descriere fiindca ,nimic nu este intimplator . De atunci Medgiugorie a devenit un Orasel prosper ,unde vine lume din toate colturile lumi Si in fiecare luna a anului ,pe data de 25 Maica Sfinta trimite cite un mesj lumi intregi prin una din vizionare .Anul trcut mesajul ei era dat chiar cind eram acolo . Sa ne rugam neincetat ,sa ne dam minile sa nu ne mai dusmanim si sa ne rugam neincetat . Asa ca si in Egipt ,rugaciunea oamenilor a ajuns la sufletul Mariei ,si sa coborit la ei . Sunt convinsa ca a lasat vreun mesaj .
Antiignorantu a spus…
posibil sa fie real ... poate fi si o holograma ceva .... conteaza gandul bun si rugaciunea....

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa