Treceți la conținutul principal

Ce repezinta iarna pentru mine ?

Cosmyna, mi-a predat un premiu pentru care ii multumesc !


Regurile premiului:

1.Fiecare Scriitor Superior(SS)trebuie să dea mai departe premiul la cinci prieteni speciali;

2.Fiecare Scriitor Special să-şi creeze o legătură pe net la blogul(şi autorul-bloggerprieten) de la care a primit premiul;

3.Fiecare Scriitor Special trebuie să posteze aceste reguli pe blogul lui.


Ce repezinta iarna pentru mine ?

N-am mai avut iarna asa in Bucuresti de pe vremea copilariei mele, uitasem cum e sa fie! Nu stiu de ce, iarna-mi aduce aminte de copilarie cand in casa mirosea a  cozonac, a brad si a mancaruri fine, focul duduia in soba, iar afara zapada sticloasa reflecta lumina lunii.

Atunci cand ma gandesc la sarbatorile de iarna am bucurii si tristeti care se alearga unele pe altele.  Ce inseamna totusi iarna pentru mine acum, multa iubire langa toti cei dragi ai mei, o carte pe care o astept sa soseasca si  pana atunci un ceai de rooibos, vanilie, portocala, parca te vindeca de toate amintirile .. .Ofer premiul tuturor cititorilor mei!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .