Treceți la conținutul principal

Cartile care urmeaza la Adevarul

Henryk Sienkiewicz – „Prin foc şi sabie“ vol. 1 – 25 februarie 2010

Henryk Sienkiewicz – „Prin foc şi sabie“ vol. 2 – 4 martie 2010

Alexandre Dumas fiul – „Dama cu camelii“ – 11 martie 2010

Robert Louis Stevenson – „Insula comorii“ – 18 martie 2010

Émile Zola – „La paradisul femeilor“ – 25 martie 2010

Irving Stone – „Agonie şi extaz“ vol. 1 – 1 aprilie 2010

Irving Stone – „Agonie şi extaz“ vol. 2 – 8 aprilie 2010

H.G. Wells – „Omul invizibil // Războiul lumilor“ – 15 aprilie 2010

Volumul cu numărul 100, care va încheia colecţia iniţiată de „Adevărul“, este celebrul roman „Pe aripile vântului“ de Margaret Mitchell.

Am ajuns la jumatatea colectiei de la Adevarul. Mai pe seara voi posta lista cartilor din saptamana aceasta! :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .