Treceți la conținutul principal

Casa la care visez!


Iote cum arata: simpla si neincarcata !:)
Stiu ca poate sunt visatoare acum, dar cu incredere si speranta stiu ca o vom realiza. Ador lemnul pentru caldura lui si pentru numeroasele avantaje: asamblare rapida, reducând durata si costurile de montaj, sa nu mai vorbim de rezistenţa termică foarte bună."Bucuria trăirii în simplitate poate fi înteleasă din libertatea şi rodnicia pe care o câştigă omul" - Ernest BERNEA (din volumul "Indemn la simplitate - Mãrturisiri ptr. un om nou" Ed. Cugetarea-Georgescu Delafras, Bucuresti, 1939).

Photos from Loghome.com

Comentarii

Laura a spus…
Uau, m-ai topit cu pozele acestea. Bine ca ti-ai refacut bannerul, la mine nu mai mergea vechiul.
Iulia a spus…
Sa dea Domnul ca visul sa devina realitate cat mai repede! Si eu imi doresc asa o minunatie...
Gingasia a spus…
Bannerul il am de ceva vreme, Laura. Nu-i asa ca-i faina!
Gingasia a spus…
Doamne ajuta, Iulia, ma bucur de te revad!
Vaca verde a spus…
votez si subscriu, e minunata! nu-i rea ideea de a avea asa o casutza ;)
daca iti doresti cu adevarat se intampla!
multam, o sa trec si eu casa asta la lista de dorinte :)
o zi buna!
Gingasia a spus…
Ai o asa lista?:)
Irina a spus…
si mie imi plac casele din busteni, dar sefu n-a aprobat :))
Passion4God a spus…
Foarte frumoasa casuta si primitoare... spor la treaba si sa vedem rezultate surprinzatoare.
Gingasia a spus…
Sefu` trebuie sa se uite mai atent, o sa monteze mesteri din Maramues!:)
tasha a spus…
Frumoasa casa,din barne ca pe timpuri,daca asta e visul tau,lupta sa devina realitate,nu cred ca e asa greu..
Gingasia a spus…
Tasha, multumesc tare mult!
watchaddict a spus…
sa stii ca nu costa foarte mult o casa ca asta.in orice caz mai putin decat una obisnuita si e foarte cocheta.succes.nu uita sa intri la mine pe blog si sa mi spui parerea,sugestii opinii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…