Treceți la conținutul principal

Lecturi Urbane


Marţi, pe 2 februarie, pe peronul staţiei Unirea 1, la ora 19:00, participanţii la cea de-a cincea ediţie Lecturi Urbane te aşteaptă să te implici şi să dăruieşti o carte. Cărţile vor fi dăruite călătorilor care se arată interesaţi de faptul că se citeşte în jurul lor, cu rugămintea ca după ce termină de citit cartea să o ofere mai departe unui alt călător cu metroul.

Sursa

Comentarii

Mela a spus…
O idee asa de inedita!Toti trebuie sa citeasca macar o carte pe luna pt a se mai sustrage realitatii.Sunt intr-o pasa proasta de lectura dar imi voi reveni.Am constatat ca nu-l pot citi pe Salman Rushdie,e prea complex.Mi-a luat o luna sa termin Rusinea,apoi am citit doar cateva pagini din Ultimul suispin al maurului si din Pamantul de sub talpile ei.Ce credeti despre Rushdie?Astept comentarii pr blogul meu dedicat cartilor la linkul http://mela-dmihaela80yahooes.blogspot.com

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .