Treceți la conținutul principal

Targuri cu love, love

Pentru cei care vor sa ajunga numai dragoste sa aveti in jur: :)
love Pictures, Images and Photos

1. AFI Palace Cotroceni, oferta are de toate, de la pluşuri catifelate, ciocolată şi vinuri fine, la cărţi, CD-uri şi excursii romantice.

2. La Băneasa Shopping City, chiar de azi vă puteţi înscrie la concursul „Căsătorie în stil Las Vegas”, urmând ca în weekend să renunţaţi la burlăcie.


3. La Dalles, începând de joi. Program - de la 10.00 la 20.00, intrarea este liberă. 

4. Biblioteca @British sarbatoreste Ziua Indragostitilor cu o promotie pentru cuplurile de toate felurile, oferind doua abonamente la pret de unul, in perioada 9-13 februarie 2010. Promotia este valabila in centrul British Council din Bucuresti, cu sediul in Calea Dorobantilor numarul 14.

5. București, 01 Februarie 2010 - Institutul Geologic al României prin Muzeul Naţional de Geologie vă invită în perioada 12 – 14 februarie la „Târgul de Sfântul Valentin” - expoziţie cu vânzare de bijuterii, cristale și pietre semiprețioase. Fiind luna dragostei, vedetele expoziţiei din această lună sunt rubinul, rodonitul şi cuarţul roz.
Taxa de acces: 4 lei/redus, 8 lei/adult.
Program de vizitare: 10.00 – 18.30 (ultima intrare 18.00).

6. Luna februarie este dedicata iubirii si Diverta Online (www.dol.ro) este locul unde poti sarbatori cel mai bine. Nu stii ce cadou sa ii oferi persoanei iubite? 

7. Bucuresti, 10 Februarie 2010 - Toti indragostitii sunt asteptati la Sala Palatului in perioada 11 – 14 februarie 2010 pentru intalnirea cu zeul Cupidon, pentru a gusta din Fantana Dragostei si a beneficia de cele mai bune preturi la targul “Cadouri de Valentine’s Day”!

8. Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 22 februarie, de la 18:30 la Clubul Taranului, la un eveniment despre sarbatorile traditionale care marcheaza inceputul primaverii mult asteptate.

9. Liberty Center, un alt mall din Capitală, sărbătoreşte "Liberty Center, mon amour!", campania se derulează până pe 23 februarie şi îi invită pe toti vizitatorii să participe la o tombolă care are drept mare premiu o excursie la Paris pentru două persoane.

Cinematograful The Light Cinema din Liberty Center invită publicul la "Noaptea dragostei" - o noapte de filme. Începând cu 13 februarie, ora 23.59, cu un bilet de 20 de lei, spectatorii pot urmări filme până la 6.00 dimineaţa, având de ales dintre "Avatar 3D", "My Bloody Valentine 3D/ Infern de ziua îndrăgostiţilor 3D", "New Moon/ Luna Nouă", "Old Dogs/ Vechi Tovarăşi", "Vicky Cristina Barcelona", "Spread/ Playboy de L.A.", "The Rebound/ Idilă cu dădaca mea" şi alte filme surpriză. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .