Treceți la conținutul principal

Unde mergem - Târguri în Capitală

"Targul Cadourilor de Florii" de pe Bd. Kiseleff, in zona alveolei.

Târgul pentru o Viaţă Sănătoasă, la Muzeul Municipiului Bucureşti (în Piaţa Universităţii, vizazi de Spitalul Colţea). De-a lungul weekendului, de aici puteţi cumpăra produse tradiţionale româneşti, produse de patiserie de post făcute de măicuţe, halviţă din miere de salcâm, mici, peşte, carne, toate ecologice şi sarmale şi plăcinte moldoveneşti. Maicile de la Mănăstirea Ciorogârla vor aduce produse de patiserie de post, dar vor fi la datorie şi grătarele cu mici, peşte şi carne, precum şi sarmalele, plăcintele moldoveneşti şi prăjiturile de casă.

Târgurile copiilor
Peste 200 de copii vor face un exerciţiu de marketing în trei pieţe din Sectorul 6 al Capitalei. Ei vor vinde cadouri făcute de ei, care includ felicitări, ouă încondeiate, iepuraşi, puişori ornamentali la Piaţa Chilia Veche, Piaţa Giuleşti şi Piaţa Drumul Taberei.
Mica expoziţie va fi deschisă de la 10:30 la 14:30.

Târgul meşteşugarilor la Muzeul Ţăranului Român
De mâine până duminică, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar şi ţesătoare, cusătorese, împletitoare, încondeietoare vor veni la Târgul de Florii cu obiecte din lemn, ceramică, ţesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, ouă încondeiate, mobilier pictat, icoane.
De-ale gurii puteţi târgui: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kürtös kalács, mere din Maramureş, halviţă, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine şi lăptişor de matcă, polen şi propolis, ierburi de leac, pălincă de Bihor şi vin, mâncăruri de post la Clubul Ţăranului.

Târgul de turism
Ieri s-a deschis şi Târgul de Turism al României, la Romexpo. Prin cele două ediţii anuale, acest târg reprezintă cel mai important eveniment de gen din România, promovând un număr impresionant de destinaţii turistice şi sectoare din domeniu şi oferind, în acelaşi timp, expozanţilor posibilitatea de a relaţiona, negocia şi vinde pachete turistice sub acelaşi acoperiş.
Târgul poate fi vizitat azi şi mâine între orele 10:00-18:00 şi duminică de la 10:00 la 16:00.
 
Târgul de nunţi
Cel mai mare târg de nunţi începe tot astăzi şi se încheie duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. E-marriage va fi deschis astăzi de la 12:00 la 20:00, mâine de la 10:00 la 20:00 şi duminică de la 10:00 la 18:00.

Târg de Paşte in Parcul Cişmigiu si Herăstrău
Parcul Cişmigiu va găzdui pe toată perioada evenimentului un Târg de Paşte cu 40 de căsuţe cu obiecte şi dulciuri tradiţionale, iar în Parcul Herăstrău atracţia principală va fi un târg de flori. Evenimentul va avea loc în perioada 26 martie – 2 aprilie, zilnic între orele 10:00 şi 20:00, iar accesul publicului este liber.

Sursa: evz.ro

Comentarii

Silvia a spus…
Plus "Targul Cadourilor de Florii" de pe Bd. Kiseleff, in zona alveolei. Noi vom fi acolo! :)
Gingasia a spus…
Ok, merci Silvia am sa-l trec si pe acesta!
ana a spus…
Kidex, la Romexpo.

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .