Treceți la conținutul principal

Unde mergem - Târguri în Capitală

"Targul Cadourilor de Florii" de pe Bd. Kiseleff, in zona alveolei.

Târgul pentru o Viaţă Sănătoasă, la Muzeul Municipiului Bucureşti (în Piaţa Universităţii, vizazi de Spitalul Colţea). De-a lungul weekendului, de aici puteţi cumpăra produse tradiţionale româneşti, produse de patiserie de post făcute de măicuţe, halviţă din miere de salcâm, mici, peşte, carne, toate ecologice şi sarmale şi plăcinte moldoveneşti. Maicile de la Mănăstirea Ciorogârla vor aduce produse de patiserie de post, dar vor fi la datorie şi grătarele cu mici, peşte şi carne, precum şi sarmalele, plăcintele moldoveneşti şi prăjiturile de casă.

Târgurile copiilor
Peste 200 de copii vor face un exerciţiu de marketing în trei pieţe din Sectorul 6 al Capitalei. Ei vor vinde cadouri făcute de ei, care includ felicitări, ouă încondeiate, iepuraşi, puişori ornamentali la Piaţa Chilia Veche, Piaţa Giuleşti şi Piaţa Drumul Taberei.
Mica expoziţie va fi deschisă de la 10:30 la 14:30.

Târgul meşteşugarilor la Muzeul Ţăranului Român
De mâine până duminică, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar şi ţesătoare, cusătorese, împletitoare, încondeietoare vor veni la Târgul de Florii cu obiecte din lemn, ceramică, ţesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, ouă încondeiate, mobilier pictat, icoane.
De-ale gurii puteţi târgui: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kürtös kalács, mere din Maramureş, halviţă, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine şi lăptişor de matcă, polen şi propolis, ierburi de leac, pălincă de Bihor şi vin, mâncăruri de post la Clubul Ţăranului.

Târgul de turism
Ieri s-a deschis şi Târgul de Turism al României, la Romexpo. Prin cele două ediţii anuale, acest târg reprezintă cel mai important eveniment de gen din România, promovând un număr impresionant de destinaţii turistice şi sectoare din domeniu şi oferind, în acelaşi timp, expozanţilor posibilitatea de a relaţiona, negocia şi vinde pachete turistice sub acelaşi acoperiş.
Târgul poate fi vizitat azi şi mâine între orele 10:00-18:00 şi duminică de la 10:00 la 16:00.
 
Târgul de nunţi
Cel mai mare târg de nunţi începe tot astăzi şi se încheie duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. E-marriage va fi deschis astăzi de la 12:00 la 20:00, mâine de la 10:00 la 20:00 şi duminică de la 10:00 la 18:00.

Târg de Paşte in Parcul Cişmigiu si Herăstrău
Parcul Cişmigiu va găzdui pe toată perioada evenimentului un Târg de Paşte cu 40 de căsuţe cu obiecte şi dulciuri tradiţionale, iar în Parcul Herăstrău atracţia principală va fi un târg de flori. Evenimentul va avea loc în perioada 26 martie – 2 aprilie, zilnic între orele 10:00 şi 20:00, iar accesul publicului este liber.

Sursa: evz.ro

Comentarii

Silvia a spus…
Plus "Targul Cadourilor de Florii" de pe Bd. Kiseleff, in zona alveolei. Noi vom fi acolo! :)
Gingasia a spus…
Ok, merci Silvia am sa-l trec si pe acesta!
ana a spus…
Kidex, la Romexpo.

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…