Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 6 - 10 aprilie 2010

1. Volumul „O călătorie spre centrul Pământului“, de Jules Verne, va fi distribuit miercuri, 7 aprilie, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Cartea a trecut prin nu mai puţin de 12 ecranizări, cea mai recentă fiind realizată în 2008 de regizorul Eric Brevig în 3D. 

2. Volumul II al romanului „Agonie şi extaz“ de Irving Stone va fi distribuit joi împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei

3. Cel de-al cincilea volum al Colecţiei National Geographic Traveler, dedicat Insulelor Hawaii.
Acesta va putea fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul" şi cu ghidul TV, vineri, 9 aprilie, la preţul de 12,99 de lei. Ghidurile sunt tipărite în condiţii grafice de excepţie.

4. La Jurnalul National apare Marin Sorescu cu  volumul "La lilieci". "La lilieci" s-a născut "din dorul de ţară"...

Comentarii

Mela a spus…
Multumesc pt ca imi dai aceste info despre cartile care apar!
Gingasia a spus…
Mela,ma bucur ca iti sunt de ajutor!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .