Treceți la conținutul principal

Lansarea „Esenţa doctrinei buddhiste"

Cartea „Esenţa doctrinei buddhiste" va fi lansată astăzi, joi 22 aprilie, la ora 17.00, la Librăria Sadoveanu. În cadrul acestui eveniment, organizat de Editura Herald şi Centrul de Înalte Studii Tibetane din Elveţia, Maestrul Jamba Lungtog va prezenta volumul publicului român.

În „Esenţa reunită", un text de maximă lapidaritate, Pabongka Rinpoche oferă toate îndrumările necesare pentru parcurgerea căii spre dobândirea Iluminării. Autorul cărţii de faţă comentează în detaliu aceste învăţături în cadrul unui curs din vara lui 2002, în Elveţia. Conferinţele ţinute cu acea ocazie au fost strânse în acest volum, „Esenţa doctrinei buddhiste". Cu o vervă şi o claritate deosebite el a ştiut să pună în va­loare profunzimea învăţăturii maestrului Pabongka, textul sursă devenind astfel accesibil oricui. Găsim aici sfaturi simple şi precise care, practicate cu sinceritate, zel şi entuziasm, devin cheia care permite des­chiderea uşii eliberării.

„Esenţa doctrinei buddhiste" de Gonsar Rinpoche
Religie, 288 pagini, Editura Herald, Colecţia „Himalaya". Preţ: 28 lei.


Sursa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .