Treceți la conținutul principal

Unde mergem de Paste

Târg pe Şoseaua Kiseleff

Cei care vor vizita Târgul de Paşte amenajat pe Şoseaua Kiseleff, în apropierea Muzeului Ţăranului Român, vor avea de ales între decoraţiuni, bijuterii, accesorii realizate manual, obiecte de ceramică şi artizanat, dar si dulciuri produse în casă.
În plus, mâine de la ora 18:30, Animal X va anima atmosfera pentru cei prezenţi la târgul deschis de pe 1 pe 3 aprilie. 


Târgul de Antichităţi
 
În aceeaşi perioadă, bucureştenii pot participa şi la Târgul de Antichităţi care se va desfăşura în Parcul Tineretului, la intrarea Şincai.
Ambele târguri vor fi deschide de la ora 9:00, pâna seara la 19:00. 

Expoziţie de icoane la Muzeul “Unirii” din Iaşi

Ieşenii pot vizita pâna pe 11 aprilie expoziţia de icoane “Maica Domnului în iconografia ortodoxă”, deschisă şi în perioada Sărbătorilor Pascale la Muzeul “Unirii”.


Expoziţie de icoane la Muzeul “Unirii” din Iaşi
Ieşenii pot vizita pâna pe 11 aprilie expoziţia de icoane “Maica Domnului în iconografia ortodoxă”, deschisă şi în perioada Sărbătorilor Pascale la Muzeul “Unirii”.


Sibiu: primul Târg de Paşte

Daca în centrul Sibiului, Târgul de Crăciun este o tradiţie cu mare priză la localnici, administraţia a pregătit în acest an, pentru prima dată, şi un Târg de Paşte. Deocamdată fără spectacole în aer liber, după modelul celorlalte evenimente de gen, dar cu aderenţă la sibieni. „E un loc din care, cel puţin, poţi să îţi cumperi produse specifice”, spune din faţa tarabelor Adriana David, din Sibiu. 
În plin centrul oraşului, participanţii la Târgul de Paşte oferă trecătorilor ouă încondeiate, jucării, obiecte de artă, coşuri pentru ouă şi decoraţiuni florale.

Concert de clopote şi toacă de la 12 mănăstiri şi biserici din Bucovina

În prima zi de Paşte, în parcul din faţa Palatului Administrativ din municipiul Suceava, începând cu orele 12:00, va fi difuzat, pe două ecrane uriaşe montate de autorităţile locale, concertul „Clopotele Bucovinei”.

Giga – Paşte la Timişoara

Un iepuraş luminos, înalt de doi metri, va sta în centrul Timişoarei de-a lungul Sărbătorilor Pascale.

SursaComentarii

Mariana a spus…
Astăzi, Iubirea are culoarea jertfirii…
Astăzi, Jertfa are culoarea iubirii…

Pe un loc înalt, cel mai înalt, Iubirea îşi desface braţele
pentru cea mai largă îmbrăţişare…
şi cea mai caldă…şi cea mai înlăcrimată!…
Îmbrăţişarea care schimbă vieţi…pe totdeauna…

Astăzi Cuvântul tace…doar câte o şoaptă de iubire se aude…,,Tată, iartă-i că nu ştiu ce fac!”…
Astăzi Cuvântul tace…dar STRIGĂ IUBIREA RĂSTIGNITĂ…
strigă atât de puternic încât ecoul acesta răsună repetat în inimile golite de ,,eu”…pentru o umplere cu Hristos…

Astăzi vreau să învăţ să tac, pentru că vreau, Doamne, să vorbeşti Tu…doar Tu…doar Tu să foloseşti inima mea şi gura mea din clipa în care le vei înnoi după chipul Iubirii Tale Sfinte… pe totdeauna…

Fără Tine, cuvintele mele sunt slabe…şi goale…şi triste…

Doar ecoul Cuvintelor Tale vor mai răzbate lin, ca o adiere divină…de la o inimă la alta…inimi însetate de Lumină, mergând prin ,,noapte”, căutând Lumina…urcând Calvarul împreună…aşteptând INVIEREA…

…şi dacă azi ar trebui să spun ceva, aş vrea să spun:
,,Te iubesc , Doamne, şi îţi mulţumesc!
Te iubesc, soţul meu, şi copilul meu!…
Te iubesc fratele meu şi sora mea!…
Vă iubesc, prieteni ai mei!…
Vă iubesc, vrăjmaşi ai mei, cu iubirea Lui…a mea e prea slabă…
Vino , Doamne, în inima mea cu iubirea Ta sfântă!!!

PS. Iertare că nu are legăură directă cu postarea…
Gingasia a spus…
Doamne ajuta, Mariana si tie sarbatori luminate!
dyanna a spus…
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit
Liliana a spus…
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti cu bucurii, pace si buna intelegere iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca mantuire.
Sarbatori binecuvantate!
Gingasia a spus…
Adevarat a inviat, dragele mele!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .