Treceți la conținutul principal

10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube

Iata 10 lucruri pe care nu le stiai despre acest site!

196.000.000 – De atatea ori a fost vazut clipul “Bad Romance” al lui Lady Gaga. Este pe primul loc in topul accesarilor, urmat de “Charlie bit my finger” (n.r. "Charlie m-a muscat de deget"), cu 185 de milioane de vizualizari.

45.000.000 – De atatea ori este accesat frontpage-ul YouTube in fiecare zi.

1.000.000 – In septembrie 2005, reclama Nike “Touch of Gold” a lui Ronaldinho a fost primul video care a strans 1 milion de accesari pe YouTube.

2007 – In decembrie 2007, Casa Regala a Marii Britanii a lansat The Royal Channel (“Canalul Regal”) pe care este postat mesajul Reginei de Craciun, in fiecare an, dar si materiale recente sau istorice despre familia regala. La inceputul anului 2009 si-au inaugurat canalele proprii presedintele SUA,Barack Obama, dar si Papa Benedict al XVI-lea.

1.700 – Numarul de ani in care ai reusi sa vezi toate videourile postate pe YouTube.

100 – Numarul de ani de video care sunt scanati cu sistemul Content ID in fiecare zi. Sistemul a fost dezvoltat de YouTube pentru a identifica amprentele digitale ale materialelor cu copyright. Acesta ajuta proprietarii de drept ai continuturilor foto, video si audio sa blocheze sau sa scoata profit din postarea neautorizata a acestora. Este gratis si folosit de 1.000 de parteneri de continut din intreaga lume.

70 – Numarul, in procente, de vizitatori YouTube din afara Statelor Unite.

24 – Numarul de ore de material video incarcat pe YouTube in fiecare minut, cu o crestere de 20% din luna mai 2009, cand erau incarcate 20 de ore de video.

23 – Numarul de tari in care Youtube are statii locale. YouTube a fost tradus in 24 de limbi.

15 – Numarul mediu de minute pe care un utilizator YouTube il petrece pe site in fiecare zi. Chad Hurley, co-fondatorul YouTube si directorul executiv al site-ului, a declarat pentru The Telegraph ca isi doreste ca site-ul sa fie urmarit la fel ca si televizorul, in medie intre 15 minute si 5 ore pe zi.


sursa: StirileProtv

LANSARE
Editura Humanitas si Institutul Cultural Roman lanseaza joi, 20 mai, ora 18.00, la sediul ICR (Aleea Alexandru nr. 38), romanul Asteptand ceasul de apoi, de Dinu Pillat.

Comentarii

Ceapros a spus…
intr-adevar nu stiam toate astea.fain articolul

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .