Treceți la conținutul principal

Leapsa si premiul

Am primit mai multe premii saptamanile trecute, iar de la Alina un premiu cu leapsa. Multumesc tuturor! :)

Regulile sunt :
 • postezi premiul
 • spui din partea cui este oferit
 • oferi premiul altor 12 prieteni
 • afisezi linkul lor
 • le dai de stire printr-un comentariu pe blogul lor
 • faci o lista cu 10 lucruri care iti plac
Iata 10 lucruri care imi plac - de la punctul doi in jos ordinea este absolut intamplatoare :
 1. serile de vara cu stele
 2. dulciurile, mai ales cicolata:))
 3. florile de primavara: zambile, margaritar, etc.
 4. cartile vechi si lectura, defect profesional
 5. poezia
 6. oamenii care rad din tot sufletul
 7. ceaiul de vanilie cu portocale
 8. caldura caselor de lemn
 9. gingasia copiilor
 10. muzica de pian.
Dedic "Leapsa si premiul" tuturor celor din lista mea de blog!:)

Sfaturile bunicii
Prin intelepciune se ridica o casa...
Prin nopti tacute...
Jurnal din burtica
Bucataresele Vesele
Vaca verde
Niko's blog
Psalm de dor
Gândeşte frumos!
Casuta Laurei
Fii fericit, e intaia indatorire! 
Laura's blog

  Comentarii

  Simona a spus…
  Multumesc pentru premiu :-)

  Postări populare de pe acest blog

  Recomandarile din vacanta de Paste

  Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
  Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
  Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
      Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

  Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

  Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
  Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
  Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

  Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

  Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

  Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .