Treceți la conținutul principal

Târgul Naţional al Cărţii de Poezie

Targul are loc in perioada  2-5 iunie 2010  (Intrare libera)
Organizator principal: Muzeul National al Literaturii Romane (MNLR) 
Co Organizatori: Uniunea Scriitorilor din Romania (USR) 
Biblioteca Metropolitana  
Parteneri: Asociatia Difuzorilor si Editorilor – Patronat al Cartii (ADEPC) Fabrica de Literatura (FDL.ro) Radio Romania Cultural  

Despre eveniment  
Dorim să organizăm primul mare eveniment din România dedicat în întregime poeziei. Considerăm că poezia merită să fie 3 zile în centrul atenţiei tuturor şi de aceea o vom pune în prim plan. Este necesară o astfel de iniţiativă mai ales pentru că iubitorii de poezie ajung foarte greu la cărţile de versuri, acestea fiind slab reprezentate în librării. Totul va avea forma unui Târg de carte – un loc unde cele mai importante edituri de poezie din întreaga ţară îşi vor pune la dispozitia cititorilor cele mai noi apariţii. Aditional vor avea loc numeroase alte evenimente dedicate poeziei.
Detalii aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .