Treceți la conținutul principal

Unde mergem

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Bucuresti, 21 - 23 mai, Targ de Antichitati, Muzeul Taranului Roman.

Vom gasi icoane pe lemn şi pe sticlă, cruci, pristolnice, podoabe, ceramică, mobilier crestat, pictat - lăzi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, covoare, ştergare, piese de costum popular, doniţe, vase din lemn, putinei, căuce, furci şi roţi de tors, fuse, vârtelniţe, felinare, ceasuri, candelabre, piuliţe şi râşniţe de alamă...


Bucuresti, 22 - 23 mai, Targ de Carte, Muzeul National Cotroceni.

La eveniment participă edituri de prestigiu din spaţiul cultural românesc - Humanitas, Rao, Curtea Veche Publishing, Ad Libri, Monitorul Oficial, Vremea, Paralela 45, Universitatea din Bucureşti, Vinea, Vivaldi, Ars Docendi, Art, Librăriile Humanitas, care oferă titluri şi colecţii din domenii precum istorie, istoria oraşului Bucureşti, artă, civilizaţie, memorialistică, filosofie, sociologie, arhitectură, muzeologie, restaurare - conservare.


Bucuresti, 20 - 21 mai, Targuri Altfel.

la Arenele Romane, Parcul Carol, pe o suprafata de 1800 de metri patrati cu un adevarat targ al traditiilor . Veti gasi trei sectiuni: una a producatorilor traditionali si bio, una a demonstratiilor mesterilor populari, si-au anuntat participarea mesteri din aproape toate zonele tarii si una a gatitului in aer liber, mancare romaneasca si retete ca la mama acasa.


Iasi, 19 - 23 mai, Targul International de carte LIBREX, Iasi.

Peste o sută de edituri din ţară şi străinătate, difuzori de carte, producători şi distribuitori de articole de papetarie, birotică, muzică, tipografii, instituţii de învăţământ de stat şi particular, firme multimedia, instituţii mass-media şi publicaţii culturale s-au adunat, miercuri, la cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte Librex Iaşi. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .