Treceți la conținutul principal

Cartile care apar din 21 iunie - 28 iunie 2010

1. Primul volum al romanului „Ţinutul blănurilor“ de Jules Verne va putea fi achiziţionat, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 11, 99 lei.
Lupta pentru supravieţuitire în condiţii de viaţă extreme este tema principală a acestei ficţiuni ample. Erupţia unui vulcan periclitează o misiune de construire a unui fort în zona arctică.

2. Numărul 4 al revistei de benzi desenate „Rahan“ va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Şcoală şi educaţie”, la preţul de 7,95 lei.

3. Albumul „Muzeul Van Gogh. Amsterdam“ va fi distribuit luni, 28 iunie, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.

 4. La JURNALUL NATIONAL apare "Zilele şi nopţile unui student întârziat"  de Gib I. Mihaescu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .