Treceți la conținutul principal

Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti


TARGUL SE VA TINE  la Sala Palatului in 10-12 iunie 2010.

Producători de obiecte bisericeşti din 7 ţări (Austria, Italia, Germania, Grecia, Bielorusia, Ucraina si Romania) expun icoane ferecate în aur şi argint, catapetesme şi scaune arhiereşti, maşini de brodat cu soft bizantin, carte şi revistă creştină.
Atelierele de vitraliu şi mozaic expun mozaicuri fine realizate cu sticlă de Murano- 1mp costa 5000 de euro.
Turnătoriile de clopote prezintă clopote de mare tonaj.Un clopot de 2t ajunge să coste 50.000 euro - kilogramul de clopot fiind între 20 şi 25 de euro.
Vizitatorii pot cumpăra suveniruri bisericeşti şi decoraţiuni creştine pentru interior din Grecia şi Ucraina.
TOB VIII 2010 anunţă următoarele premiere:

• Va fi lansat în premieră pentru România pianul cu clopote, un instrument muzical care funcţionează perfect ca un Stradivarius. Pianul cu clopote este realizat sub forma unei clopotniţe şi acompaniat de un alt instrument muzical (trompetă sau vioară) poate susţine un concert pe 2 voci, din orice melodie. Instrumentul este brevetul celei mai vechi turnătorii de clopote din Europa – anul 1590.
• Va fi prezentat veşmântul preoţesc cu broderie specială – 90 de culori/cm2 şi cristale Swarowski.
• Mănăstirea Copou din Iaşi şi Mrea. Sf. Cruce din Oradea expun veşminte ţesute în atelierele mănăstireşti.
• Premieră mondială: lansarea primei cădelniţe ortodoxe electronice.


Vizitatorii pot cumpăra suveniruri bisericeşti şi decoraţiuni creştine pentru interior din Grecia şi Ucraina.
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .