Treceți la conținutul principal

Va mai amintiti de Gopo, Degetica si Veronica ?
Comentarii

Alina a spus…
Si inca bine!
Dar eu pe Gopo nu-l sufeream... :D Nici pe Charlie Chaplin nu-l suportam, iar mama ma ducea fooarte des la filmele lui crezand ca-mi plac, pt ca eu nu-i spuneam ca de fapt ma deprima. Este prea mult negru in filmele lui si copil fiind era prea mult pentru mine.
CARMEN a spus…
Eu si acum trebuie sa mai cânt din când în când solo-ul Veronicai pentru "fetitele" mele (20 jumate si 19 ani)cuprinse de melancolia vremurilor trecute "Hai mamai, cânta, cum era cu Veronica?" Am avut filmul pe o banda video...Veronica si Veronica se întoarce :))) Dragut ca ne-ai adus aminte aici! Multumim!
La multi ani si tie, suflet gingas, cu ochi de copil!
Gingasia a spus…
@ Alina
Haha, in comparatie cu ce desene avem astazi!:)

@Carmen
Carmen un gand bun si tie si fetelor!
Cinabru a spus…
Nu le-am mai vazut de o groaza de timp. N-am fost "fan" Veronica, eu eram cu Gopo si omuletul lui. Mi se parea ceva din alta lume. Tin minte cat de fericit eram cand am primit un breloc din metal cu silueta omuletului.
Gingasia a spus…
Copilaria noastra a fost una chiar fericita!
Cum merge pe wordpress?
Prin nopti tacute a spus…
Mie mi-a placut in Maria Mirabela de Scaparici:))Nu ma omoram dupa Gopo...dar Veronica era super.. cu motanul Danila:) cel mai falnic motan:)))))). Acum nu mai vezi nimic frumos pentru copii. Numai sf-uri si filme cu vrajitoare (desi imi plac si astea mult)iar desenele animate de acum sunt oribile. Caine prost cu Muriel :))e haios rau, dar tare urate-s desenele.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .