Treceți la conținutul principal

Amazon's new Kindle, the Kindle 3Amazon's new Kindle, the Kindle 3($139) now is available, its body is 21% smaller and 15% Lighter(8.5 ounces) than the Kindle 2. Featuring a 6-inch screen(is still the E-Ink screen) with 50% better contrast, memory was doubled to 4GB(capable of holding roughly 3,500 books).

Via

Comentarii

isabela a spus…
Maine sper sa-l primesc si eu!Abia astept!
dexxter a spus…
@isabela imi poti spune care este costul final la care ai ajuns? mai precis cat au fost taxele vamale pentru el?
joe009 a spus…
isabela, l-ai cumpărat de pe Amazon?
Ce model ți-ai ales?
Cât te-a costat în final?
Cum ai plătit?
dunedenisip a spus…
Un Kindle 3G te ajunge la 860 Ron cu tot cu taxe. Poti comanda doar de pe amazon.com si se plateste online, cu cardul, de fapt cand faci comanda trebuie sa dai numarul de pe card, numele si data cand expira iar banii iti vor fi luati din cont in ziua in care primesti ebook readerul

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .