Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 12 - 18 iulie 2010

1. Volumul „Muzeul Puşkin“, numărul 13 din colecţia „Marile muzee ale lumii“ a Editurii Adevărul, se distribuie luni cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.

2. Albumul „Metropolitan Museum of Art, New York“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.  Muzeul are expuse în permanenţă peste 2.000.000 de opere de artă, cifră care evidenţiază cea mai mare colecţie din Statele Unite ale Americii.

3.„Insula tribului pierdut“, cel de-al şaptelea număr al revistei „Rahan“, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Şcoală şi educaţie“, la preţul de 7,95 lei. 

4. Ghidul Australia apare vineri, 16 iulie, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul TV, la preţul de 13,99 lei. Mii de kilometri de coastă şi o plajă superbă, cel mai mare şi mai dantelat recif de corali, peisaje deşertice sălbatice, dar şi oraşe sofisticate, toate într-o singură ţară.

5. La Jurnalul apare cel de-al treilea volum "Cireşarii". Romancier, eseist, ziarist, Constantin Chiriţă este autorul romanului "Cireşarii", cel de-al doilea best-seller din literatura română, scris în perioada comunistă, după "Toate pânzele sus" al lui Radu Tudoran (1954).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .