Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 26 iulie - 1 august 2010

1. Albumul „Muzeul Naţional Brukenthal. Sibiu“ se distribuie luni, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul total de 12,99 lei. Cartea este cea de-a 15-a şi ultima apariţie în colecţia „Marile muzee ale lumii“.

2. Revista de benzi desenate numărul 9 va fi distribuită mâine numai împreună cu „Adevărul“, la preţul de 7,95 lei. Noul număr al revistei „Rahan“ aduce aventuri și capcane primejdioase din mijlocul unui trib.

3. Primul volum al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck va fi distribuit joi cu „Adevărul“ la preţul de 10,99 lei.

4. Al doilea volum al romanului „Copiii căpitanului Grant“ de Jules Verne va fi distribuit miercuri, numai împreună cu „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei.

5. La Jurnalul apare ultimul volum din Ciresarii.

6. La Jurnalul National apare "Poveştile bucă­tă­riei româneşti" – ARDEALUL o ediţie revizuită, adăugită şi mai ales meş­te­şu­git ilustrată a cărţii de bu­cate a lui Radu Anton Ro­man.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .