Treceți la conținutul principal

Unde mergem in weekend

1. CINEMA IN PARCUL BAZILESCU: Caravana cinematografică (astă seară de la 21.45) şi Profetul (sîmbătă seară de la 21.45) sunt ultimele două filme care se difuzează gratis.

2. La Academia de Ştiinţe Agricole se va desfăşura Târgul Naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti. Ce veţi putea gusta aici? Producătorii din Olt vă vor aduce pepeni verzi de Scărişoara. Mai mult, bucureştenii vor putea cumpăra produse tradiţionale tătăreşti – Suberek, Pide şi Baclava.

3.La AFI Palace Cotroceni Mega Fun a anunţat lansarea unei noi atracţii destinate copiilor: animăluţele umblătoare. În premieră pentru România, copiii cu vârste de peste trei ani se pot plimba pe jucării de pluş ce întruchipează o parte din animăluţele pe care copiii sunt obişnuiţi să le întâlnească de obicei la grădina zoologică: zebra, girafa, elefantul, tigrul şi ursul panda. Fiind prevăzute cu baterii, animăluţele se deplasează prin simpla introducere a unor jetoane. Având dimensiunile de 155/80/90 centimetri, acestea se deplasează cu viteză redusă, fiind uşor controlate de către copii, astfel încât aceştia să se afle permanent în deplină siguranţă.

4.  Luni, 2 august 2010, ora 19:00, la Cărtureşti (Str. Mercy nr 7, Timişoara) are loc vernisajul expoziţiei de fotografie “Poveste din Maramureş” de Mihai Grigorescu. Expoziţia este deschisă publicului în perioada 2-31 august 2010.

5.La MTR - Expoziție cu obiecte specific mexicane: statuete de ceramică şi străchini, ţesături viu colorate, podoabe şi obiecte de îmbrăcăminte, coşuri împletite şi cufere pictate, jucării şi măşti, sticlărie sau săgeţi cu pene.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .