Treceți la conținutul principal

Unde mergem in weekend

1. CINEMA IN PARCUL BAZILESCU: Caravana cinematografică (astă seară de la 21.45) şi Profetul (sîmbătă seară de la 21.45) sunt ultimele două filme care se difuzează gratis.

2. La Academia de Ştiinţe Agricole se va desfăşura Târgul Naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti. Ce veţi putea gusta aici? Producătorii din Olt vă vor aduce pepeni verzi de Scărişoara. Mai mult, bucureştenii vor putea cumpăra produse tradiţionale tătăreşti – Suberek, Pide şi Baclava.

3.La AFI Palace Cotroceni Mega Fun a anunţat lansarea unei noi atracţii destinate copiilor: animăluţele umblătoare. În premieră pentru România, copiii cu vârste de peste trei ani se pot plimba pe jucării de pluş ce întruchipează o parte din animăluţele pe care copiii sunt obişnuiţi să le întâlnească de obicei la grădina zoologică: zebra, girafa, elefantul, tigrul şi ursul panda. Fiind prevăzute cu baterii, animăluţele se deplasează prin simpla introducere a unor jetoane. Având dimensiunile de 155/80/90 centimetri, acestea se deplasează cu viteză redusă, fiind uşor controlate de către copii, astfel încât aceştia să se afle permanent în deplină siguranţă.

4.  Luni, 2 august 2010, ora 19:00, la Cărtureşti (Str. Mercy nr 7, Timişoara) are loc vernisajul expoziţiei de fotografie “Poveste din Maramureş” de Mihai Grigorescu. Expoziţia este deschisă publicului în perioada 2-31 august 2010.

5.La MTR - Expoziție cu obiecte specific mexicane: statuete de ceramică şi străchini, ţesături viu colorate, podoabe şi obiecte de îmbrăcăminte, coşuri împletite şi cufere pictate, jucării şi măşti, sticlărie sau săgeţi cu pene.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa