Treceți la conținutul principal

3 ani de blog!


Festival of Books Pictures, Images and Photos

Blogul a implinit trei ani. Sper sa gasesc timp si rabdare de a-l continua cu idei indraznete si pana la urma a-mi face meseria cu drag si entuziasm! :)

Vreau sa multumesc celor care mi-au vizitat blogul, celor care mi-au dat idei constructive şi celor care mi s-au alăturat în lumea cartilor. Astept sugestii referitoare la tipuri de stiri sau carti despre care ati vrea sa cititi mai des informatii.

Cu drag,
Gingasia

Comentarii

Dana a spus…
La multi ani frumosului tau blog!
Vaca verde a spus…
la multi ani si putere de a continua!
Loredana a spus…
la multi ani cu multe impliniri frumoase! Sa o tii tot asa!
Gingasia a spus…
Multumesc, dragelor!Dumnezeu sa va aiba in paza lui cea buna, sa va ocroteasca si sa va daruiasa numai cele bune!
Liliana a spus…
Imi esti tare draga, precum iti este si blogul:)
Multi ani si sa ne mai incanti ca si pana acum!
Ina a spus…
La cat mai multe postari frumoase! Desi nu iti scriu, te urmaresc mereu si admir munca ta. Contiuna! Domnul sa-ti dea putere!
Gingasia a spus…
@Lili, multumesc din suflet pentru gandul bun !

@Ina esti draguta si eu te urmaresc, pozele tale sunt superbe!
darry.anna a spus…
La Multi Ani si cat mai mult postarifrumoase si interesante!
Cu drag,
Darryanna
DoarEu a spus…
La multi ani voiosi! Inspiratie!
Multumesc pentru toate ideile de biblioteci daruite... si cartile care apar in colectii si targuri de carte!

Bucurii si zambete!
Marilena a spus…
La multi ani cu sanatate si inspiratie!
Gingasia a spus…
Multumesc fetelor, sa ne citim cu drag!
Gingasia a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…