Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 23 - 30 august 2010

1. Ghidul „Marea Britanie“ apare vineri, 27 august, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul TV, la preţul de 13,99 lei. Toată lumea a auzit de punctele de atracţie ale Londrei: Catedrala St. Paul, Big Ben, Palatul Buckingham. Dar în acest oraş mai sunt multe locuri ce merită descoperite.

2. Primul volum al romanului „Om bogat, om sărac", de Irwin Shaw, se distribuie, joi, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 10,99 lei.

3. În volumul 7 din "Poveştile bucătăriei româneşti", Radu Anton Roman ne aduce dinainte reţete pentru marile praznice şi sărbători: colaci de nuntă, bucate pentru ursitori, rânduieli şi mâncăruri pentru pomenirea morţilor şi hramuri împărăteşti.

4. La Jurnalul National apare "Dulce ca mierea e glonţul patriei" - un roman al experienţelor şi amintirilor dumneavoastră din perioada în care aţi făcut armata la Unitatea de Transmisiuni de la Măgurele-Bucureşti, plutonul 5.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .