Treceți la conținutul principal

Ce carte citeste copilul in luna August?

Vara aceasta, prietenii nostri de la SuntParinte.ro incurajeaza lectura in randul copiilor!
Alatura-te acestei campanii, pentru a aduce cartile mai aproape de copii.
La plaja, la umbra, in zilele cu ploaie, in drum spre destinatia de vacanta sau seara inainte de culcare: cartile isi gasesc mereu loc in viata noastra . In luna august, iti lansam o provocare! Ajuta-l pe copil sa descopere ca lectura poate fi o activitate distractiva, care il ajuta sa creasca, nu doar o sarcina scolara obligatorie. Iata la ce ne-am gandit:
Cuprins:
  1. Gaseste cartea potrivita pentru copilul tau, in functie de varsta lui:
  2. Hai la concurs!  Premiem cele mai frumoase desene realizate de copilul tau cu personajul sau literar preferat. Afla mai multe.  
  3. Discuta pe forum cu alti parinti si cadre didactice despre ce, cum si cat citesc copiii.
  4. Afla ce spun specialistii despre cum poti sa cresti un mare cititor. Citeste mai mult.
  5. Ce jocuri poti sa ii propui pentru a-l apropia de carti ? Gasesti propunerile noastre aici.  
  6. Bonus:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .