Treceți la conținutul principal

Cinema în aer liber în Parcul Crângaşi

Şapte filme româneşti şi străine vor putea fi urmărite de bucureşteni, în perioada 16-22 august, în cadrul evenimentului
"Cinema în Parc". Timp de o săptămână, cinefilii vor putea viziona, în Parcul Crângaşi, de la ora 21.30, filme apreciate de critica de specialitate şi recompensate cu premii la marile festivaluri internaţionale, informează Hotnews.

"Primăria Sectorului 6, Centrul Cultural European şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), alături de Cameleon PR & Events demarează astfel o nouă etapă în campania de atragere a publicului larg spre cea de-a şaptea artă, oferindu-i producţii de succes, apreciate de critica de specialitate sau recompensate în cadrul celor mai prestigioase festivaluri internaţionale de film".

"Timp de o săptămână, în fiecare seară de la ora 21:30, bucureşteni de toate vârstele vor putea viziona în noua locaţie open air, cele mai bune filme româneşti şi străine din ultima perioada".

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Programul este următorul:

Luni, 16 august- We own the night (R. James Gray)
Marti, 17 august- Narco: Aventurile lui Gustave Klopp (R. Tristan Aurouet)
Miercuri, 18 august- Calatoria lui Gruber ( R. Radu Gabrea)
Joi, 19 august- Caravana Cinematografica (R. Titus Muntean)
Vineri, 20 august- Eu cand vreau sa fluier, fluier (R. Florin Serban)
Sambata, 21 august- Inglorious Basterds (R. Quentin Tarantino)
Duminica, 22 august- Concertul (R. Radu Mihaileanu)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .