Treceți la conținutul principal

Bibliotecile rurale au nevoie de carti!

Stii ca bibliotecile rurale au mare nevoie de cartile pe care si tu le poti oferi? Grabeste-te sa le donezi pana marti, 28 septembrie, la Targul GAUDEAMUS Carte Scolara organizat de Radio Romania in Foaierul Salii de Concerte “Mihail Jora” din strada G-ral Berthelot nr. 60-64. Cu acelasi prilej, poti vedea si oferta de manuale si auxiliare didactice a celor 56 de edituri reprezentate la targ. Radio Romania continua proiectul “Cartile se intorc acasa”, cu prilejul fiecaruia dintre cele 6 targuri GAUDEAMUS de pe parcursul anului, centralizand donatiile de carte venite din partea publicului cititor si a expozantilor si directionandu-le apoi spre bibliotecile comunale sau scolare care au multi abonati si o activitate consistenta, dar nu au mai primit fonduri pentru achizitie de carte de mult timp.

Donatiile de carte pot fi facute pe parcursul Targului GAUDEAMUS Carte scolara care mai este deschis azi, 24 septembrie, pana la orele 19.00, sambata, 25 noiembrie, intre orele 10.00 si 16.00, duminica, intre orele 10.00 si 14.00, luni si marti intre orele 10.00-19.00. Intrarea publicului este libera. 


SURSA

Comentarii

Mela a spus…
O buna postare.Si am am facut una referitoere la persoanele care aleg sa arunce cartile,in loc sa le duca la o biblioteca.Vreau un comment la postarea mea,parerea ta.
Gingasia a spus…
Dam o mana de ajutor celor care au cu adevarat nevoie de carti, Mela!
Mela a spus…
Da,o mana de ajutor e intotdeauna binevenita,mai ales cand e vorba de carti care marcheaza evolutia copiilor dar si adultilor.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .