Treceți la conținutul principal

Cartile care apar in saptamana 27 septembrie - 4 octombrie 2010

1. Astăzi se lansează Catalogul „Forbes 500 Miliardari“ ediţia 2010. „Forbes 500 Miliardari" a colaborat, ca şi la ediţiile precedente, cu echipe de specialişti în domeniu pentru evaluarea miliardarilor din top.

2. Luni apare noul DVD din colecţia „Cascadorii râsului", care conţine şase filme cu Stan şi Bran:  „The Laurel Hardy - Murder Case" (30 de minute), „Brats" (20 de minute), „You're Darn Tootin'"  (22 de minute), „Berth marks" (19 minute), „Men O'War" (20 de minute), „Any Old Port (B/W") (21de minute). Poate fi achiziţionat la preţul de 11,99 lei. 

3. Marti va fi distribuit numărul 18 al revistei de benzi desenate „Rahan", împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 7,99 lei. Cititorii mari şi mici vor descoperi un joc interactiv, alături de patru poveşti: „Patru-picioare", „Demonul cu trei coarne", „Moarte lui Manta!" şi „Oamenii cu picioare grele".

4. Miercuri, romanul „Prichindel" de Jules Verne poate fi achiziţionat, împreună cu „Adevărul" şi „Adevărul literar şi artistic", la preţul de 11,99 lei. Povestea se ţese în jurul unui orfan care trebuie să-şi croiască un drum într-o lume necruţătoare. Destinul dickensian al micuţului irlandez poreclit „Prichindel" ilustrează zicala „totu-i bine când se sfârşeşte cu bine".

5. Joi, primul volum al romanului „Pe aripile vântului" de Maragret Mitchell va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 10,99 lei. Desfăşurându-se în timpul războiului de secesiune, povestea de dragoste dintre Scarlet O'Hara şi Rhett Butler a rămas una dintre cele mai cunoscute din întreaga literatură.

6. Vineri, 1 octombrie - numărul al treilea al colecţiei „Mari spectacole de operă": „Fidelio" de Ludwig van Beethoven, la preţul de 19, 99 lei.

7. La Jurnalul National apare cel de-al doilea volum "Întunecare" - un roman a cărui acţiune este plasată în primul război mondial, un roman al suferinţei profunde, iremediabile.

Comentarii

Anonim a spus…
Mersi pt info.
Gingasia a spus…
Cu drag Mela!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .